keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Hyvin menee, mutta menköön

Näin jälkijunassa haluan toivottaa teille kaikille tärkeille bloggariystäville  Hyvää Ystävänpäivää! Oikeat ystävät, tärkeät ihmiset ja rakkaat ovat elämässä aina jotenkin mukana, joten eihän sen päivän niin väliä ole, eikös...
Tämän talouden naiset oli molemmat hyvin otettuja; saimme molemmat ruusuja ja suklaata omilta rakkailtamme. Niin ihanaa ja sydäntä sykähdyttävää. Ja vieläpä ihan ilman vihjailuja.... Miehetkin tulivat kyllä muistetuiksi. Pakko myöntää, että kyllä mä vaan olin sulaa vahaa kun mies noiden kanssa ovella oli. Huoh...ikuinen romantikko..

Pitkästä aikaa tänään pääsin kampaajalle, ihanaa. Kehtaa taas katsoa itseään peilistä. Kampaaja ihmetteli, miten hiukset on kasvaneet niin paljon. Ihmekö tuo, tarkastin kalenterista, että viime käynnistä on 3,5 kk. Liian pitkät ja haalistuneet olivat, piti äkkiä pätkäistä pois.
Pitkistä hiuksista tuli aasinsiltana mieleen, että tänään tein yökyök-hommia. Putsasin suihkun viemärikaivon. Yökkis. Kun taloudessa on pitkähiuksinen ihminen, pitäisi muistaa kai putsata vähän useammin. Huhhuh..jospa muistaisin ensi kerralla, haju ei nimittäin ollut kovin ruusuinen. Reippauskohtauksessani pesin myös vessan, vaihdoin petivaatteet, pesin pyykkiä ja raivasin takapihalta joulukuusen valoineen pois. Ja imuroin. Sen jälkeen otinkin suklaata ja taputtelin itseäni olalle. 

Parina viime päivänä on ollut upeita auringonlaskuja. Upeita aurinkoisia päiviä myös, mutta niitä on pitänyt seurata töissä lasin takaa. Auringonlaskut taas näkyvät usein juuri kotimatkaa taittaen. Kuvatakin olen koettanut. Kyseenalaisella menestyksellä. Olen myös viimeisen viikon aikana leiponut ystavänpäiväherkkuja ja ilahduttanut niillä suvun vanhojapoikia, 
toiminut ystävälle seuraneitinä tämän jäätyä väärälle puolelle lukittua ovea, lähettänyt toiselle ystävälle ystävänpäivähömppää, saanut itsekin postista ystävänpäiväihanuuksia, kuullut suru-uutisen ja lohduttanut itkevää lasta, viettänyt aikaa vaaleanpunaisten lasien aikaansaajan kanssa, missannut Rimakauhua ja Rakkautta- ohjelman alkuversion, joka mun piti ehdottomasti katsoa, juonut pakuriteetä ja todennut sen ihan ookooksi ennakkoluuloistani huolimatta, kärsinyt säryistä, käynyt töissä, käynyt lenkillä, antanut kampaamossa yllätyshalauksen, tavannut lapsiani yhdessä ja erikseen.. Ja varmaan paljon kaikkea muuta, jonka autuaasti olen jo unohtanut. 

Eikö kuulostakin hyvältä? Ainakin näiden pinkihtävien lasien läpi näyttää. Virtataso on noussut huomattavasti, johtunee ehkä kevään tuulahduksesta ja auringon pilkistyksestä. Ja tietysti pahemmanlaatuisesta ihastumisesta. 


18 kommenttia:

 1. Ai miten ihana postaus! Suosittelen jatkamaan samaan tahtiin, nauttimaan auringonlaskuista ja kaikesta kauniista mitä matkalla näkyy. Häikäise meidät <3

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans ihailut upeita auringonlaskuja ja nousuja - on ihanaa, että pojatkin niille syttyvät <3

  Ja mä pääsen kans kampaajalle huomenna tänään olleen tilipäivän kunniaks. On kyllä jo korkea aika...

  Kiitos ystävä että olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisteet pojille(kin)! Kiitos itelle, että oot siellä <3

   Poista
 3. Voi kyllä sie olet ansainnu kaiken ihanan! Mukava kuulla, että oot ollu reipas ja pirteä. Sen rakastumisen tai ihastumisen tunteen ja olon kun sais pulloon ja vois sieltä aina ottaa ryypyn, kun maailma on ankea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä oon sanonu ihan samaa, että kun purkkiin sais.... :)

   Poista
 4. Mä täällä kiljun riemusta!!! Oi onnea ja sä olet kaiken ihanan/rakkauden/onnen ansainnut :) Nauti muru täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kuuluu tänne saakka! Nautin mä, usko pois. Nauti säkin siellä ;)

   Poista
 5. Kuulostaa niin ihanalta ja olet sen kyllä ansainnut!
  Myös meillä on ollut upeita auringonlaskuja; toisesta ikkunasta näytti ihan vaaleanpunaiselta ja toisesta tummalta oranssilta. Oli upea, mutta en tietenkään ehtinyt kuvata.
  Ystävänpäivää voi viettää milloin vain kun on hyvän ystävän seurassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan vartin aikana värit ja valot vaihtui moneen kertaan, upeaa! Kyllä vaan, ystävät on aina <3

   Poista
 6. Mukava kuulla, että elämässässi on nyt enemmän virtaa ja vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 7. Joskus se päivä saattaa risukasoihinkin paistaa :). Nautitaan silloin kun pystyy :)

  VastaaPoista
 8. <3 Sulle Johannalta :-)

  VastaaPoista
 9. Oi,oi miten ihana postaus! Minä olen niin onnellinen sinun onnestasi.
  Olen seurannut blogiasi ja sinä jos kuka ansaitset kaiken tuon hyvän mitä elämä tällä hetkellä tarjoaa.Nauti siitä ja anna palaa:)

  Terveisin Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja. Nautin kyllä täysin kulauksin..

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!