lauantai 29. heinäkuuta 2017

Loistoloma!!

Kolmas lomaviikko hupsahti ohi niin, etten melkein edes huomannut. Loman ekoista viikoista voi halutessasi lukea : 1. viikko tai täältä 2. viikko

Ai että, mä rakastan sitä, ettei tarvitse herätä kelloon! Vaikka heräisi jo seitsemältä, on se nautinnollista, koska saa herätä itsekseen, omaan tahtiin.
Viikon aikana:
- kahvittelin ihmisen kanssa, jonka olen tavannut vain kolme kertaa, mutta joku outo sielujen sympatia meillä oli heti. Kummallista, miten yhtäkkiä törmää aivan tuttuun ihmiseen , vaikka oikeasti on ihan vieras. Työpaikan koulutuksista on selkeästi muutakin hyötyä kuin se varsinainen oppi. Tässä kohtaa spontaanista rohkeudesta oli "hyötyä".
-kävin optikolla ja tilasin itselleni ekat monitehot. Hui, kuinkahan mun käy. Mutta kahdet erilaiset lasit ja molemmat hirrrveen kivat! Luojalle kiitos osarista.
-tapasin samat "tytöt" kuin ekallakin viikolla. Tutkittiin lähistöllä toimiva navettamyymälä. Kiva ja sympaattinen paikka, jo ihan miljöönä. Rahat jätin lompakkoon :)
-vietin taas telkkaripäivän. Tuijotin ehkä miljoona jaksoa teinin seuraamaa sarjaa ja taas olen koukussa. Toivottavasti se loppuu pian :-D Oikeasti mä en kauheasti välitä telkkarista. 
-vietin pikaisen yhden yön irtioton kolmensadan kilometrin päässä kauniissa kesäkaupungissa. Nautin sataman kauneudesta, vesistön lumosta, ihan parhaasta ja kahelista seurasta, hotellin pehmeästä sängystä ja erityisesti hotelliaamiaisesta. Niin luxusta mulle <3 Kävimme myös sisävesiristeilyllä sekä koluttiin muutama ihana käsityöläispuoti & juotiin jääteet miljööltään ihastuttavassa kahvilassa. Ihan hirmuisen kiva ja sympaattinen paikka. Oikeastaan koko kaupunki. 
-kävin nukkumassa yhden yön muualla. Kiva ilta ja paljon juttelua.
-tein paljastuksen blogiin: "tuntuu hyvältä, kun jossain on joku joka välittää. Vaikka vielä ei voida puhua suhteesta, on se hyvä tunne. Ja se, miten avoimesti toinen puhuu ja soittaa halutakseen sanoa vain hyvää yötä. Miten mukava kanssaan on jutella ja olla. Mä olen silti skeptinen ja kyyninen ja varovainen ja arkakin. Joku menee pieleen kuitenkin. Aina menee. On paras olla vaan jalat maassa. Ihan vähän silti annan tunteen kutitella. Rauhassa, rauhassa....
-viikonlopun mä vaan chillailen kotona ja teen pikkuisia kotihommia. Poistan kynsilakat ja viikkaan työvaatteet naurulta.  Orientoidun maanantaiaamuun. Muistelen ajoreittiä :-D Koetan psyykata itseäni loman loppumiseen ja siihen hullumyllyyn palaamiseen. Tuntuu, kuin kaikki elämä loppuisi taas töihinpalaamiseen. Toki pitkältihän niin kyllä onkin....

Onneksi lomaa on tulevaisuudessa vielä jäljellä. Siihen asti eletään tässä päivässä ja koetetaan tehdä siitä mahdollisimman hyvä, niillä eväillä mitä kulloinkin on. 

5 kommenttia:

 1. Mahtava loma sulla kyllä. Mikä sarja?

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että lomasi on ollut voimauttava ja renouttava ja olet nauttinut siitä täysillä!

  Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 3. Voi sinua ihanainen 😀
  Kivalta kuulostaa ja nauti siitä hyvän olon tunteesta. Kaikki tapahtuu mikä on tarkoitettu. Minäkin alan jälleen uskoa siihen.
  Mukavaa arkea, nämä lomamuistot auttavat varmasti jaksamaan ❤

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloisia pieniä irtiottoja! Tuollaiset ovat omiaan nostattamaan fiilistä ja suupieliä ylöspäin :) Pitäisi varmaan itsekin jotain keksiä, vaikka töihin jo palasinkin. Ettei nyt ihan muumioituisi arkeen ja töihin...

  Tsemppiä töihinpaluuseen! Muistetaan lempeys ja omat pienet kivat jutut, että jaksetaan paremmin <3 Mä ainakin joudun hokemaan itselleni, että arjessakin pitäisi olla kivoja juttuja. Mihin se aina unohtuu??

  VastaaPoista
 5. Työn iloa vain sinullekin! Mä kyllä ihan mielelläni palasin arkeen ja elämään tulevaan selkeään rytmiin. Sulla oli ihana loma ja niin oli mullakin ja on kiva tietää, että sitä on vielä jäljellä. Jossain vaiheessa on kiva ottaa jokin pieni irtiotto!
  Ihanaa elokuuta!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!