torstai 27. helmikuuta 2014

"Hiihto"loman Pikkupuuhia


Maalaismiehen pesukoneen päällä on ollut tällainen jo Vuosia. Niin kellastunut, miljoona kertaa kostunut ja vähän jo repaleinenkin se oli.


Kuitenkin se on aika hauska, ja ajattelinkin sitten fiksata sen siistimpään kuntoon ja "turvaan". Pesuhuoneen väreihin sopivat kehykset löytyi rompekaapista ja vanhan kirjan (jonka jatkojalostusta jatketaan) sivut saivat toimia uutena taustana.

                                          -----------------------------------------------------------
 Pataleipä! Aivan loistava ja herkullinen! Ideana taikinan seisottaminen pöydällä vähintään 12 tuntia ja paistaminen padassa. Helppo ja erittäin Slurps! Täältä tarkempaa ohjetta.

                                          -----------------------------------------------------------


Tästä tuli ehkä vähän floppi, mutta...aina ei voi onnistua. Veskin ovessa siis peili, jonka halusin piiloon. "Tapetoin" sen ja sen jälkeen liimasin v.-76 Tekniikan Maailmasta sivun. Ylös liimasin liitutaulutarraa, johon voi välittää vessakavereille viestejä. Nääh, en ole tyytyväinen, aika karmea oikeastaan, mutta olkoon nyt, niin kauan kun keksin jotain muuta :-D
                                        

10 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä mieletön ideapesäke joka ei jää suunnitteluasteelle vaan myös toteuttaa visionsa! :D

  VastaaPoista
 2. Eikä! Siellä on oikein taulukko, josta voi tarkistaa missä muodossa jätökset nyt tuli :D

  VastaaPoista
 3. Helmen tuunaustupa on näköjään taas sauhunnut. Huvitti myös tuo kakkataulukko. Oikeastaan tuli ajat teho- osastolta mieleen, kun piti aina tarkasti kirjata potilaiden jätösten määrät ja laadut ylös. :-P

  Pataleipä menee täällä ehdottomasti kokeiluun! Luin vielä ne kommentit läpi ja siellä kirjoitti joku maustaneensa leivän oreganolla ja valkosipulilla. Sitä aion kokeilla myöskin. Ostan täällä yhdestä leipomosta silloin tällöin leipää, jossa on mukana vihreää mietoa peperonia ja mustia oliiveja. Se leipä on taivaallisen hyvää. Tuosta pataleivästä saisi varmaan ihan vastaavaa.
  Suuuuuperiso kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä melkoinen energiapakkaus ja ideanikkari.
  Tuo pataleipä on kyllä todella helppo leipoa mutta liikaa vehnää mulle eli vain vehnää. Voiskohan sen tehdä jostain muusta jauhosta,ainakin osittain? Toimisko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielessä tuon ohjeblogin kommenteissa oli, että porukka on vaihdellut jauhojakin...kurkkaahan sieltä! Mä uskon, että voisi ihan hyvin muuttaa...

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!