tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hempeää, hassua ja näyttävääMulla oli tässä taannoin kaverin kanssa koruilupäivä. Loistava kuusituntinen koruja väsäten, ja höpötellen! 

Piiiitkästä aikaa tein korut ihan vaan itselle, nyt on tullut tehtyä kaikki vain myyntiin, sattuneesta syystä. Pakko todeta, että kaikkea muuta mä olen tästä kämpästä myynyt, paitsi itseäni.
Ensin teki mieli tuollaista hempeätä hempukkaa blingbling söpöstelykorua, se muotoutui ylläolevaksi. Harmi, etten saanut kuvaan sitä säihkettä ja blingausta, joka noissa säihkyy.Yllä:
Sen jälkeen teki mieli värikästä ja näyttävämpää. Nuo oranssit korut olen ostanut jo aikaa sitten, koska ne on ihan kuin isoja karkkeja..  Tulis sitten vaan jotain rientoja, jotta voisi niitä pitääkin. Tosin, voi taas olla, että ennen käyttöä ne päätyvätkin jo myyntiin. No, katsotaan.

Alla: 
Jostain mulle oli päätynyt myös tällaisia halpismuovihelmiä ja ajattelin niistä värkätä tällaisen hassuttelukorun. Joskus, sopiva tontulla päällä ollessani, laitan ne vielä kaulaankin. Tai annan jollekin lapselle tai vielä lapsenmielisemmälle kuin minä ;)


Huisin mukava koruilupäivä oli. Mukavaa vaihtelua tähän kaikkeen muuhun.

11 kommenttia:

 1. Nuo ovat kaikki niin kauniita! Tuo oranssi on ehkä eniten minun makuuni! Ihan mielenkiinnosta kyselen, että kauppaatko korujasi jossain netissä vai missä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmänkin tämä menee puskaradio-tyylillä. Muutama on kysellyt blogin kauttakin, jmutta muuten mennään kaverin-kummin-kaima-kaverin-kaveri-linjaa....

   Poista
 2. Kauniita koruja synynyt ja tuo viimeinen on kuin minttu karkkipussin sisältö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä imeskelläkin voi! Kalorittomiakin (tosin, mauttomia myös).

   Poista
 3. Kauniita koruja! Tuo alin on veikeä :) Mikähän siinäkin on, että seurassa on niin paljon mukavampi tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Oikeastaan melkein kaikki on seurassa mukavampaa!

   Poista
 4. Ihana bling bling tuo :) jos se säihkyy vielä kuvaakin enemmän, niin kyllä se sitten säihkyy!
  Mitähän mie alkaisin myymään, kun pomo kieltäytyy antamasta todistusta, joka pitäs olla rahahakemuksessa että tulis mitään rahaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en totakaan käsitä, että miten ne voi olla sitä antamatta, jollei muuta ole tarjota? Aivan ihmeellistä ihmisten pompottelua!
   Älä sure, näillä rahoilla ei "tee mitään". Tai sanotaanko, että jos helmillä haluaisi elää, niin pelkkään vuokraan pitäisi kulujen jälkeen tehdä noin 120 helmet kuussa ja saada ne vielä myytyäkin.

   Poista
  2. Juu uskon kyllä. Ja jonkin verran itsekin näpränneenä tiedän, ettei se oo aina niin helppoakaan :)
   Ja tosiaan, eihän työnantajalla nyt vaan OLE mitään annettavaa mulle tässä tilanteessa, se on ihan selvä. Mitä sillä on tekemistä mun työkyvyn arvioinnin kanssa, kun tilanne on tässä ja nyt tämä.

   Poista
 5. Sä oot mielettömän taitava noitten korujen kanssa! En tiedä onko sulla referenssilistaa kuvineen mutta kannattais tehdä - vaikkapa sähköisessä muodossa josta asiakkaat vois valita. Oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei se oikein pelitä sillätavalla. Kun jokainen koru on erilainen.. Ja jos alkaisi tehdä vain samoja, täsmälleen mallin/kuvan mukaisia koruja, se muuttuisi liukuhihnatyöksi ja siitä katoaisi se kaikki ilo ja mielekkyys samantien.
   Yksi valtti tässä on myös se, että ostaja tietää, ettei toista samanlaista tule vastaan. Mutta kyllä mulla kaikenlaisia virityksiä on...se vaan vaatii aikaa ja malttia (jouduin katsomaan sanakirjasta tuon viimeisen sanan selityksen...maltti...hyvin vieras sana...)

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!