maanantai 14. huhtikuuta 2014

Helsingin kevät


Niiiiiiin hyväätekevä viikonloppu takana. Lähdin peruskouluaikaiselle ystävälleni Helsinkiin. Ihan vaan lomalle, tuulettumaan, pois kotiympyröistä. Ja oli kyllä niin kivaa, ja tervetullutta!! Myös ystävälle, joka tahollaa on myös toisinaan yksinäinen. Herkkuna tässä kaikessa oli se, että jo pikaisesti sovittuamme menostani, huomasin ihan vahingossa, että samaan aikaan on Kädentaitomessut. Ihan loistavaa, mä olen Aina halunnut niille, mutta asia on siirtynyt ja siirtynyt, milloin mistäkin syystä. Nyt pääsin!! Olihan siellä, ihan kaikkea. Helmiä, askartelutarvikkeita, keittiötarvikkeita, kauneudenhoitoa, maistiaisia... Ennemminkin voisi kai kysyä, mitä siellä ei ollut. No, työkaluja ei tainnut olla..


Nuorimmaiselle oli pakko ottaa kuva sen unelmakengistä.. Matkabudjetti oli tiukka ja yllärinä säästin sisäänpääsyn 16,- kun ystävä vieressä olevasta kissanäyttelystä soitti ja tarjosi vapaalippua. Kiitos, sinä ihana ♥


Kierreltiin messuja, tallattiin katuja, poikettiin kahville. Oih, mä olin niiiin kaupunkilainen! Mulle tällaiset kahvilat ja skumppabaarit on ihan utopiaa ja herkkua.)


Skumppabaarissa istuskeltiin pidempään ja nautittiin lasillisia. (oli pakko nauttia oikein kaksinverroin, yksi pikku skumppalasi 10,80, tsiisus. Tolla olisi saanut koko pullon!!!!) Oli kiva jutskailla ja samalla katsella ohikulkevia ihmisiä. On siellä vaan jos jonkinnäköistä tallaajaa. Ja kaikki mahtuu joukkoon, Samuliinin Airuskakin, joka siinä mennä kipitti.Me ajeltiin paikasta toiseen ratikoilla, metroilla ja paikallisjunilla. Kierrettiin kirppiksiä ja sitä sun tätä. Käytiin Hulluilla Päivilläkin. Pissalla. Ja äkkiä pois! 
Herkuteltiin illalla ystävän kotona ja puhuttiin. Koko reissun aikana vain yksi lasi skumppaa! Ja silti, niin kivaa oli!!

On se kaupunkilaiselämä vaan erilaista. Pieninä annoksina ihanaa. 

Kotiin oli hyvä palata. Mieli täynnä levollisuutta ja toivoa tulevasta kesästä. Jalat kipeinä. (jep, maalainen kun lähtee kaupunkiin, se laittaa jalkaansa korkkarit. Au.)

Tänään ratkeaa yksi kiva juttu. Hyvältä näyttää.


20 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa kivalta. Mä jo luulin, että nyt on Helmi tuunannut itselleen komiat kengät. ;-)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloinen lomanen! Olit kyllä ansainnut sen :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva kuulla, että sinulla oli noin ihana viikonloppu!

  VastaaPoista
 4. Välillä tekee hyvää päästä pois omista ympyröistä, vaikka edes päiväksi naapurikaupunkiin, kunhan on jotain muuta katseltavaa ja ihmeteltävää! Mutta viikonloppu Hesassa irrottaa jo todella mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Pitäisi ehdottomasti tehdä tämä useammin.

   Poista
 5. Tallinnasta olis saanut 3 pulloa ton yhden lasillisen hinnalla :D. Tsiisus kuinka kallista! Mutta hyvä että pääsylippu meni hyötykäyttöön :). Pidän peukkuja kivalle jutskalle!!!

  VastaaPoista
 6. Mahtava viikonloppu sulla! Ja uteliaana odotan kivan jutun ratkeamista........

  VastaaPoista
 7. Hauska kuulla, että Helsingin kevät teki hyvää :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa kuulla, että sulla oli noin kiva viikonloppu :)

  Noita Iron Fistin kenkäihanuuksia saa muuten välillä esim brandokselta yli 50 % alella ja kaveri tilaskin taannoin sieltä korkokengät ja olikohan ne joku kaks tai kolmekymppiä. Mä haluaisin kans semmoset kengät. Taas mun sisäinen teiniys paljastui... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä kaikkia upeuksia olisi, mutta kaikki turhuus on nyt vaan karsittava. Ja toisaalta...missä mä mitään korkkareita edes pitäisin. Sisäinen teini haluaisi mullakin, mutta ihasteltaviksi, ei niinkään käveltäviksi ;) Onneksi on tuo Teini, joka hömpötyksiä mä saan ihastella, se on melkein sama, kuin ne olis mun ;)

   Poista
 9. Mahtavaa kuulla, että sulla oli noin kiva viikonloppu :)

  Noita Iron Fistin kenkäihanuuksia saa muuten välillä esim brandokselta yli 50 % alella ja kaveri tilaskin taannoin sieltä korkokengät ja olikohan ne joku kaks tai kolmekymppiä. Mä haluaisin kans semmoset kengät. Taas mun sisäinen teiniys paljastui... :D

  VastaaPoista
 10. Viikonloppusi kuulosti tosi kivalta!
  Ja tekstissä muutenkin kuulsi ilo eri tavalla kuin pitkään aikaan. Toivottavasti hyvä olosi jatkuu.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä ja levolliselta tuntuu. Kiitos Sari. Mukavaa pääsiäistä sinullekin.

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!