torstai 13. marraskuuta 2014

Prague, day 2

Jessus, että on raskasta! Jos eilen luultiin kävelleemme paljon, niin toista tänään tiedettiin. Vaikka hotellin autokuski (ei se söpö, vaan se toinen) ajoi meidät maksutta Prahan Linnan alueelle, käveltiin silti tuntikausia ja paljon. Ja rappuja. Paikka on ihan uskomattoman upea, muttei voi suositella väsyneille tai muuten vain rajoitteisille. Taas oli niin hienoa ja mahtavaa ja kaunista, että hengittäminen meinasi unohtua.  St. Vitu(tu)ksen katedraali oli ihan mahtava, ei voi sanoin kuvata, pakko nähdä itse! Ei niin massiivista, kaunista ja mahtavaa voi oikeasti ollakaan!
Puolis halusi käydä ripittäytymässä, mutta puolessavälissä pappi juoksi ulos kaapu hulmuten.....tiedä häntä sitten, mitä kuuli...

Kovin vaikea on kirjoittaa, kun faktat näyttää eläkeläisten syysretkeltä, niinkuin Rantis totesikin, mutta puheet taas on kaikkea muuta... On tässä pisteytetty mie...eiku :-D  Nauraa räkätetty nolostumiseen asti, bongattu kaikenlaista epämääräistä, todettu että jalat on huppelissa ja että kun tulee vanhaksi, kaikki näkyy heti, rintsikatkin...


 Tässä ollaan me!!!


  Hai bongattu!!!Tänä iltana syömässä Ravintolalaiva Marinassa, jossa meille oli varattu hieno näköalapaikka. Ruoka oli herkkua, Puolis katseli iltavalaistusta, mutta mun huomioni kiinnittyi koko ajan vaan avokeittiöön. Kahdeksan pojua siellä paiski hommia.. Asiasta jotain tietävänä oli ilo ja hupi katsella, miten saumattomasti ja loistavasti pelasivat yhteen. Ja toki mä tuolta valitsin omani... ;) Mutta ei se tullut edes laulamaan mulle serenadia, vaikka mä kuinka odotin.. Puoliksen kanssa jouduin lähtemään. 

Juttu ei kulje, päivä oli huisisti hienompi kuin tekstistä voisi luulla. Puolis nukahti jo, juteltuaan ensin tovin jaloilleen (rakoilleen) ja meidän hervottoman kikatuksen kuuli ehkä noin puoli hotellia.

Huomenaamulla huutaa pohkeet ja etureidet hoosiannaa. Ja voin mä huutaa muutenkin. Mutta surraan sitä sitten!

Onneksi edes flavonoidipuoli on kunnossa!!


6 kommenttia:

 1. En mä mitään nukahtanut vielä! Kerrankin kun yritin asiallisesti pukeutua (siis lähteä syömään muissa kengissä kuin lenkkareissa) niin jalat meni paskaksi. Mä sitten lepertelin sille jalalle ja kysyin siltä, että miksi sen piti kesken reissun paskaksi mennä? En mä tiedä miksi me siitä niin revettiin, kai mä puhuin astetta liian hellästi tai jotain :D. Kikatettiin sitten ihan huolella :D. Persettäkin pitäisi venyttää, mutta mä koitan säästää tuon melkein petikaverin siltä :D (meillä on n. 3 sentin väli sängyissä)

  VastaaPoista
 2. Siellä ei siis keittiöhenkilökuntakaan saa olla teiltä rauhassa :D

  VastaaPoista
 3. Siis aivan mahtavalta kuulostavaa matkailua! Tahtoo kans!

  VastaaPoista
 4. Hieno hai! Tommosella olis makee seilata jossain Keiteleellä... Ja fiksua, että keittiöhenkilökunnalla on MUSTAT vaatteet - voi pitää kauemmin päällä näkyvälläkin paikalla, kun ei roiskeet näy. Valkoinen on hirmu epäkäytännöllinen asu roiskehommissa.

  VastaaPoista
 5. Kuumottiko/ punottiko papin korvat? ;-D
  Tää postaus sai mut hymyilemään, mikä on muuten on tällä hetkellä vaikeaa. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 6. Prahassa on tosiaan kaunista. Pitäisi päästä joskus vielä toistamiseeen, vaikkapa keväällä, kun edellinen käynti oli syksyllä. Kiva, kun kerrot täällä :)

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!