sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Suurten sydänten ihmiset

On tää maailma vaan ihan uskomaton paikka. Tapahtuu ihania asioita. On ihania ihmisiä! 
Mä ihmettelin yhtenä päivänä, kun Puolis kyseli multa jotain Smartpostijuttuja, että onko mun kylällä sellasta tai jotain. Ajattelin kysymysten omituisuudesta, että se koittaa olla ovela ja lähettää mulle jotain..
Meni tovi ja sain tekstiviestin, että mulle on paketti noudettavissa automaatista. Sopivasti osui samaan kyytiin työhaastatteluajelun kanssa, kun kaupunkiin oli kuitenkin ajettava. Automaatilla olin sitten ihan monttu auki, kun paketissa luki outo lähettäjä ja paikkakunta. Kotiin asti maltoin kuitenkin...vieläkin ajattelin, että Puolis on herjalla tilannut mulle suurinpiirtein Kaalimadosta jotakin (Puolis: Ei, siis EI!!!!)

Ja katsokaa:

Mikä pakaasi kaikkea ihanaa ja niin ihanaa!! Askartelulehti, toinen lehti, namia, huulirasvaa, postikortteja, kirja ideoita ja muuta loistokasta varten, ja aivan ihastuttava säilytyslaatikko, ja muutakin... . Täysin tuntemattomalta!! Blogini lukija siis, joka Puolikselta oli saanut sen verran tietoa, että osasi laittaa paketin lähistön Smarttiautomaattiin. Nimeä ja osoitettahan siihen ei tarvita. 

Rouvanpieksut, että mä olen mykistynyt. Kertakaikkiaan. Osaan vain kiittää vedet silmissä ja olla onnellinen, että maailmassa on tällaisia ihmisiä. Kiitos sinä S. Halaisin, jos pystyisin.

Ison ilahdutuksen sain ennen joulua jo Marjaanalta. "Kampanja", jossa on tarkoitus lähettää jotain itsetehtyä toiselle ja toinen sitten jatkaa... Mulla vielä työn alla oma tekele ja mietinnässä, kuka pääsee uhriksi. Mutta Kiitos M, me onkin tästä jo höpisty tuolla muilla linjoilla ;) Ja käytössäkin on ollut! (kuvasta ei saa mitenkään kivan näköistä, jääköön arvoitukseksi, sanotaan vaan, että kyllä tuo nainen osaa!!)

Lämmin Tuulahdus iloa tuli myös Espanjasta: upeita simpukoita! Lämmöllä kerättyjä, just mulle! Näistä teen asetelman, kunhan ensin keksin hyvän idean (jossa kissat antaa näiden olla rauhassa) Kiitos, ilahduin isosti!


Ja taas se nähdään, että hyvä kiertää... ja laitetaan edelleen kiertämään!!!!!23 kommenttia:

 1. Ihana paketti ♥ Olet sen ansainnut. Olen iloinen puolestasi ♥

  VastaaPoista
 2. Elämä hymyilee välillä - se on ihanaa!!!

  VastaaPoista
 3. Ehei, en nimenomaan kysynyt mitään Smartpostijuttuja!!! Kysyin vain että satutko kulkemaan reissuillasi tietyn paikan ohitse! Perkele jos yhdistit sen jo siinä vaiheessa smartpostiin! ARG!!! :D. Vai herjalla Kaalimadosta :D Sulle, jolla on kuitenkin jo koko valikoima niin ku mullakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö, puhu vaan itestäs, sinä kaheli :-D
   Kyllä mä sen Smarttiin yhdistin kun mietin miks jotain outoja kyselit. Mut luulin koko ajan et SÄ oot keksiny jotain. Lopputulos oli kyllä aivan yllätys!!

   Poista
  2. Mä mitään outoja koskaan puhu!!! Enkä varsinkaan keksi!!! :D

   Poista
 4. Blogistaniassa on paljon ihania ihmisiä! Paljon enemmän kuin niitä toisia...
  Simpukat on ihania! Ja hienoja mitälie merirokon kuorirenkuloita.

  VastaaPoista
 5. Sinä ansaitset kultaa.... ♥♥.......

  VastaaPoista
 6. Tästäkin näkee, että ihmisen sydän on suuri ja avara.
  Superihanaa viikonlopun jatkoa ja ensiviikkoa♥♥♥

  VastaaPoista
 7. Tää blogistania on kyllä yllättänyt, mitä ihania ihmisiä täältä löytyy, mitä ei osannut bloggausta aloittaessaan ajatellakaan :) Ihanaa, että sait tommosia <3

  VastaaPoista
 8. Ihana yllätyspaketti joltain ihanalta <3

  VastaaPoista
 9. Kaikki ihmiset eivät olekaan itsekeskeisiä tai pahoja vaan joukossa kulkee myös näitä puhdassydämisiä. Mukava lahja ja täytyy sanoa että se tuli kyllä oikeaan osoitteeseen koska sä omistat itsekin sydämen jollaista ei ihan joka päivä tule vastaan.

  VastaaPoista
 10. Nyt meni yllätys todellakin oikeaan osoitteeseen. ♥

  VastaaPoista
 11. Ihania viestejä teiltä kaikilta!!! Ja kyllä on blogimaailma heittänyt eteen niin monta hienoa ihmistä, ettei tosikaan!!!

  VastaaPoista
 12. Olet kaiken hyvän ansainnut! Hali <3

  VastaaPoista
 13. Itkettävän ihana postaus. Maailma on ihmeitä täynnä. Kiitos tästä, välillä usko on koetuksella..

  VastaaPoista
 14. Onpa ollut ihana yllätys! Onneksi maailmassa on paljon ihania ihmisiä, joita täältä blogimaailmasta löytyy kyllä yllättävän paljon.

  VastaaPoista
 15. Kyllä täällä blogistaniassa tosiaan on monenlaisiin mukaviin ihmisiin "törmännyt" :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä. Loistopaikka!!! Ja loistoihmisiä!!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!