keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Päässä vikaa vai aidosti onnellinen?

Mulla on varmaan jotain vikaa jossain. Päässä, luulisin. 
Eilen illalla jo mietin, miten epänormaalin hirmuisen tyytyväinen mä olen. On sellainen olo, että menin oikeasti hymy huulilla nukkumaan ja nukahdinkin varmaan se sama autuas hymy huulillani. Kummallista ja samalla niin hienoa!
Tämä olo on siitä huolimatta, ette kaikki asiat nyt niin Täydellisesti olekaan. Nuo terveysasiat muistuttaa olemassaolostaan joka päivä, rahan kanssa on yhä tiukkaa, tilipäivää odotetaan kuin kuuta nousevaa, teini toisinaan kiukkuaa, autonhuolto huolestuttaa, pesukone vetelee viimeisiään jne jne arkisia asioita. Ja silti, mä olen vaan niin tyytyväinen. Pää pursuaa energiaa ja iloa, kroppa ei ihan aina meinaa pys(t)yä perässä. 

Täytyy ehkä mitata kuume. Ja verenpaine. Tai sitten mä muistan vaan ajan vielä puoli vuotta taaksepäin....miten hyvin kaikki onkaan nyt siihen verraten. 

Lämpimämpää sais nyt jo tulla. Mun siemenet kasvaa jo niin isoa tainta(sanotaanko se noin? Vai taimea?) että ulos ne olisi kohta pakko saada. Vaan vielä ei uskalla. Toissa-aamunakin raavin autonlasit ihan umpijäästä. 
Kirppiksen "saa ottaa" -laatikosta bongasin tällaisen suloisen kupin ja tiesin heti, mitä sille pitää tehdä:


Eikö olekin suloinen? Arvaatko, mitä siitä tulee?

Jaaha, äiti taas pelastaa. Nuorin unohti kirjan kotiin, soitti ja aneli tuomaan. No, samalla keikalla poikkesin sitten terpparissa hakemassa salmonellapurkin, yöks. Taas säästetään, purkki on nykyään vain purkki, ei edes sitä tikkua mukana. Joku "kaiveluväline" pitää siis itse keksiä. Örks. 

Kohta odottais lääkäri kaupungissa. Siellä odottaa myös Kainaloinen <3  Illalla jos vielä tekis lisätienistiksi ottamiani juttuja, joita voi onneksi tehdä kotona. Mutta työstä sekin vaan käy..mutta sen(kin) avulla mä ehkä jossain kohtaa pääsen taloudessa jonkinlaiseen tasapainoon.

Kun se pää taitaa olla jo. Ainakin hetken. 

23 kommenttia:

 1. Mä oon niin onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista
 2. Niin ihanalta kuulostaa :).
  Joskus kaikki vaan on niin hyvin, vaikkei niin oliskaan. Kertoo mun mielestä siitä, että osaa erottaa oikeasti tärkeät asiat ja turhat pikkumurheet toisistaan. Tai jotain sellasta.
  Paljon kivempi tunne kuin se, että kaikki tuntuu olevan huonosti, vaikka järjellä ajatellen mikään ei olekaan. Jostain sekin tuntemus vaan tulee, mutta onneksi aika harvoin.

  Iloitsen sun kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sekin tunne välillä tulee. Mutta nyt on hyvä. Toivottavasti sielläkin!!!

   Poista
 3. Nauti siitä hyvästä olosta, sehän hieno juttu!
  Tuosta ruusukupista voisi tulla kukkapurkki?!? Täällä on tänään ollut +15 C ja nyt sataa vetä, kaikki kasvaa kohisten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut kyllä kasvien päivä, todellakin. Yöpakkasia pelkään.
   Kyllä mä nautin kiitos!!!

   Poista
 4. Ou jee, noin se meilläkin aina joskus menee... olen kyllä opetellut sanomaan ei, tarpeen mukaan. Kuten silloin, kun olis pitäny viiä toiset housut, ku aamulla jalkaan laitetut kiristi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en mäkään hömpötyksistä lähde, mutta nyt menin, kun piti olla esitelmä kirjasta, joka oli kotona. Onneksi sattui olemaan vapaapäivä.

   Poista
 5. Sulla on ollut niin rankat kuukaudet, että kun elämä on paremmin järjestyksessä, niin tuntuuhan se hienolta. Nauti, nauti ja nauti!

  VastaaPoista
 6. Se on TAITO NAUTTIA siitä, että elämä hymyilee (täydellistä ei olekaan)!! Nauti NAINEN :), sulla on niin monta syytä hypähdellä hymy korvissa!!

  VastaaPoista
 7. Ihana lukea, kun olet niin onnellinen! Tuota ei kannata ihmetellä, nauti vaan elämästä nyt kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 8. "Elämä ei ole hassumpaa!", laulaa Pupunen joka aamu. Voisiko elämänasenne parempi olla?? ;o)
  (Laulu Risto Räppääjästä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi RR-biisi oli mulla piitkään korvamatona silloin, kun toi leffa tuli. Nytkin heti kuulen ko biisin korvissani...
   Pupusella on loistava asenne!

   Poista
  2. Juu, sitä samaa asennetta oli tässä tekstissä... ;o)

   Poista
 9. Hyvä syy ostaa jätski ja lapata se näyte pestyllä lusikalla. Tietysti sitä voisi ostaa suoraan kertakäyttölusikkapussin :D

  VastaaPoista
 10. Raha nyt huolettaa aina ja jokaista joten älä välitä. Pääasia - kirjaimellisesti - on se että henkisellä puolella kaikki on kunnossa. Masennus kun on sellainen ettei sen kourissa onnistu mikään.

  Hyvää loppuviikkoa ja erittäin aurinkoisia kelejä <3

  VastaaPoista
 11. Superihana postaus.
  Anna tuntua hyvälle ja kunhan aika etenee, niin talouskin varmasti tasapainottuu.

  Upeaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!