tiistai 28. heinäkuuta 2015

Itserakas korvamato

Mä olen niin väsynyt, saamaton, flegmaattinen kuin voi ihminen olla. Tästä varoitettiin kyllä, mutta en oikein tunnista itseäni nyt. 
Siksipä tyydyn vaan suosittelemaan maailman pahinta korvamatoa. Täällä on biisi, jossa on loistosanat, jotka korvamadon ja muun ärsytyksen uhallakin kannattaa kuunnella. 
Mä jatkan sohvalla makaamista ja odotan, että voin siirtyä sänkyyn. 
Rakastakaa itseänne!

10 kommenttia:

 1. Kääks, mä just ton biisin kohdalla käänsin eilen radion kokonaan pois päältä - ja se on jo tosi paljon.

  Sulle parempaa vointia ja voimahalaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon autossa työmatkalla pakkokunnellu tätä. Ekalla kertaa oli niin superärsyttävä...joka aamu kun sen kuulee, alkaa turtua. Nyt vaan korvamatoilee.... Mutta sanat on ihan loistavat, koitas kuunnella loppuun saakka ;)

   Poista
 2. IIIIIIIIIIIIIHANA biisi ja mulle iha uus. KIITOS ja TSEMPPIÄ kaikille meille (energiat vähissä täälläkin)!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tosta biisistä! Mä tajuun nyt että mä olen koko kevään ollut ihan superväsynyt ja saamaton ja se ei välttis johdukaan tästä mun elämäntilanteesta vaan tästä perkeleen uudesta kilpparitilanteesta. Jaksuja meille! Ja itserakkautta :D. Mä harrastin juuri itserakkausjuttuu jäätelön kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Ja huomenna tilaat sen puhuvan lekurin!

   Poista
 4. Eka kerran kuulin biisin, aika väsyttävä. Mut kuitenki on ihimiisä jotka eivät itseään rakasta vaan näkevät ja kokevat kaiken aikaa alamittasuutta ja epäonnistumistaan. Hyvä että tuollasen rokaisubiisin on joku kekiny. Rakasta lähimmäistäs kuten itseäs, miten rakastaa toisia ellei voi itseään rakastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Vaikka niin kliseeltä kuulostaakin, niin mäkin olen oppinut sen, että ensin pitää rakastaa itseään, jotta voi antaa muille....
   Biisi on kyllä hyvin mielipiteet jakava :)

   Poista
 5. Pelkäsin sieltä tärähtävän Vielä on kesää jäljellä :D

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!