sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Koskee

Tänään on väsy. Niin väsy, että töissäkin huomataan, vaikka kuinka koitan olla pirteä ja oma itseni. Silmät (ja salaiseksi tarkoitetut) kipuirvistykset paljastaa.
Särkee ja sattuu. Omituisia olotiloja. Huimaa ja kolottaa. 
Kaikenkaikkiaan kurja olo päästä varpaisiin.
Silti vaan elämää pitäisi jaksaa pyörittää. Ei pysähdy pyörä vaikka kuinka kapinoisi. Tai parkuisi. Tai kiukuttelisi. 
Tänään ajoin töistä kaupan kautta kotiin, viskasin maitopurkin kaappiin ja möngin suoraa peiton alle. Nukahdin ennenkuin sain pään tyynyyn. 
Vähän nyt ottaa tytöllä koville. 
13 kommenttia:

 1. Saikkua vaan jos ei enää jaksa! Mitä sitä itseään piippuunvetää, voi tulla sitten vielä pitempi saikku!

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle. Elämä on välillä armotonta, kellä milläkin tavalla...

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kivut hellittävät. Parempaa oloa ja vointia!

  VastaaPoista
 4. Voi ei :( Olen pahoillani puolestasi, toivottavasti olosi kohentuu pian!

  VastaaPoista
 5. Voi kulta rakas... jaksamista sinne. Ihan kauheaa kun tiedän, että muutenkin on jaksu vähissä, niin fyysinen kipu ja kolotus nyt on viimeinen asia mitä sulle toivon. Ja väsy.

  *halaa tieukasti*

  VastaaPoista
 6. ♡ Ihan hirmusti voimia ja jaksamista!! ♡

  VastaaPoista
 7. Välillä on vaan noita päiviä, että pitää levätä, ottaa aikaa itselleen. Ja kun on aikansa rypenyt, sitä nousee ylös ja lähtee liikkeelle....
  minuutti kerrallaan päivä kerrallaan....
  Tsemppiä muru!

  VastaaPoista
 8. No voi. :-(
  Kunpa tänään olisi jo parempi päivä.

  VastaaPoista
 9. Kuulunee taudin kuvaan nuo välillä helpommat ja välillä kivuliaammat päivät. Joku muuten sanoi, että sokeri on pahasta nivelvaivoille, joten liekö leivokset tehneet tehtävänsä ja ärsyttäneet oloasi. Vaikka olen kyllä sitä mieltä, että välillä pitää herkutella. Ei koko ajan voi miettiä, mitä saa syödä ja mitä ei. Joskus on sitten vaan kestettävä kipua. Mä veikkaisin, että se limekakku oli parempaa, mutta luultavasti olen väärässä. Toivottavasti kivuttomampaa viikkoa toivotellen!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille <3 Ei se nyt ihan tähän jäänyt....vähän lisää vielä "annettiin". Siitä myöhemmin lisää. Kiitos teille <3

  VastaaPoista
 11. Hei,kyllä kuulostaa toi sinun olotilasi tutunoloiselta.Olen sairastanut montavuotta,saanut eri lääkityksiä ja nyt menossa biologisetläkkeet.Silti olotila vaihelee suuresti on hyviä päiviä ja sitten niitä kuin ois jäänyt "jyrän alle".Olen myös huomannut et liika sokeri ja vehnätuotteet on pahasta.Mut minkäs teet kun välillä (aika usein) sortuu kun tykkään leipoa herkkuja.VIielä mainitsen maitohappobakteeri ja D-vitamiini ovat hyväksi.
  Terveisin Merja 62

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Vertaistuki on poikaa! Varsinkin, kun asia on mulle niin uusi. Toivotaan meille molemmille niitä hyviä päiviä!

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!