maanantai 13. heinäkuuta 2015

Niinhän siinä sitten kävi.....

....että se sairas ihminen, joka haluaa mua seurata, halusi jo kommentoida uuteenkin blogiin. Hän haluaa kommentoida paikannimiä, ihmistennimiä jne. Ihmettelen suuresti, miten sinulla on viitseliäisyyttä, aikaa ja halua. Ennenkaikkea mietin, miksi tahdot olla ilkeä? 

Tilannehan on nyt se, että uusi blogi on kiinni, olen mielummin sitten täällä, "kotonani" , kuin karussa ja josta minut löytävät myös ne, joilla ei ole nimimerkkiä. Tuon "ystäväni" vuoksi blogi keskittyy enemmän liibalaabaan, kuviin ja sellaiseen "ei-henkilökohtaiseen". Kukkiin, kissoihin, yleisiin tapahtumiin. Tai jotain. Katsotaan, mihin tämä nyt muotoutuu. Ikävää, mutta näin mun nyt täytyy toistaiseksi ainakin toimia. Kokonaan en halua rakasta harrastustani lopettaa, mutta nyt mun on opeteltava kirjoittamaan vain pinnallisista asioista, eikä sillätavoin kuin minusta tuntuu. Koetan myös olla kertomatta mitään henkilökohtaista. Laitoin piiloon myös suurimman osan vanhoista teksteistä. Tämä on menetys, eritoten minulle itselleni, koska kirjoittaminen on minulle kuin terapiaa. Mutta tässä kohtaa sinä voitit, rakas anonyymi. 
Olen pahoillani sairaudestasi. Toivottavasti saat apua. Toivottavasti saat myös jotain kiksejä siitä, että pahoitit juuri ainakin yhden mielen. 
Nauti kesästäsi täysin siemauksin! 
Ystävällisesti, Helmi

29 kommenttia:

 1. :-(

  Sääliksi käy ihmistä, jolla asiat ovat noin pahasti vinksallaan. Kovin terveeltä ei tämä "ystäväsi" vaikuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, antaa hänen/heidän olla.... kukin tyylillään, näköjään.

   Poista
 2. Rakastan tota kuvaa tossa lopussa! ;)

  Ikävä juttu, kun näin käiv :(

  VastaaPoista
 3. Että jotkut saavatkin kiksejä oudoista asioista :( . Mullakin blogaus on jäänyt vähemmälle kun pitää aina miettiä mitä voi laittaa ja mitä ei, kun koskaan ei tiedä kuka sitä lukee...

  -satunnainen vierailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin täytyy vaan sitten toimia ja miettiä tarkemmin, mitä kirjoittaa. Kiva kun poikkesit täälläkin :)

   Poista
 4. Kerrassan outoa käytöstä. Keskari tuollaiselle käytökselle!

  VastaaPoista
 5. Kakkapäillä on kakkainen loppu! Näin se on nähtävä :)

  VastaaPoista
 6. No onpas superkurjaa!!!

  Mulla ei liikene yhtään sympatiaa tuollaisille stalkkereille. Hyi olkoon!

  VastaaPoista
 7. Kuva vastaa hyvin tunteita juuri tällä hetkellä.
  Halaus <3

  VastaaPoista
 8. No jopas oli sitkeä ilkeilijä. Kaikenlaisesta sitä jotkut tyydytyksen omaan surkeaan elämäänsä saavat. Kurja juttu, mutta internetissä noita aina silloin tällöin löytyy.

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi, miten jotkut ihmiset osaavat olla ilkeitä! Tosi kurjaa... Onneksi kuitenkin jatkat täällä, vaikka ei ole oikein, että et voi kirjoittaa niinkuin tunnet. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 10. Voi tylsyys :( Kaikkein isoimman häviön kärsinee tuo poloinen ihminen itse, omassa pikku vankilassaan, jonka on ihan itse rakentanut. Jokainen voi vapaasti valita pakkomielteiden vankilan tai mielen vapauden. Sääli, jos hänelle pakkomielle on tärkeämpi. Toivotaan hänelle vapautta ja parempaa tulevaisuutta. Kuulostaa kauhealta elämältä tuollainen kyttääminen... Sairas mieli osaa kehittää sairaan elämän...

  Ennen kaikkea Sinulle tsemppiä ja voimia - muista, että sinä olet kuitenkin se voittaja <3 <3 <3

  VastaaPoista
 11. Jestas, tehän olette täällä ihan "innostuneet". Kiitos tsempeistä ja kommenteista! Ihania olette kaikki <3 Jatketaan tästä hiukan erilaiseen malliin. Kaipa se mun "tyyli" tästä löytyy jonkinlaisena.... Ihana, kun olette siellä <3

  VastaaPoista
 12. Kuulostaapa tosi kurjalta! Ihan hämmästyin, kun en ole blogeissa vähään aikaan vieraillut, että tuollaista hankaluutta sinulla. Jos päätät jossain vaiheessa avata uutta blogia, älä unohda infota mua...

  Tsemppiä ja enemmän aurinkoa kesääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta Leonida! Mä en ole käynyt ikuisuuksiin sun blogissa, etkä säkään vissiin mun. Tänään kävin kurkkaamassa täällä ja illalla saan sulta kommentin! Oliko tää ihanaa sattumaa, vai näitkö mun käyneen? Mä haluan uskoa sattumaan.... :)

   Poista
 13. Kurjan kuuloista! :(

  Tsemppiä ja voimia! <3

  VastaaPoista
 14. Toi kuva on ihan parasta!! Ihailen sun huumorintajuas!
  Mutta aina ei huumorikaan riitä, kun joku kiusallaan kiusaa tekee - en vaan voi käsittää, vaikka kaikkien kukkien pitäis antaa kukkia, mutta kyllä ne rikat vaan olis poistettava..

  VastaaPoista
 15. Voi yäk. Mutta anoja vituttaa eniten se, että ne ignoroidaan.
  Hyvä kuva moiselle! Ja kunhan et lopeta :)

  VastaaPoista
 16. Täällä ollaan. Vaikka kiusallaankin! :) Kiitos teille <3

  VastaaPoista
 17. Tuossahan on täytynyt jo kuluttaa aikalailla aikaa koneella, että on saanut sun toisen blogin esiin. En laittanut edes omalle puolelle sun uuden blogin mainosta ettei pysty etsimään sua sillä perusteella. Tämä on hirveän raskasta sulle, mutta miten mahtaa olla raskasta ihmisellä jonka maailma on noin ahdas ja pieni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Se on yksi vaihtoehto. Tietty, muitakin vaihtoehtoja on...

   Poista
 18. Idiootteja aina löytyy, älä välitä.

  VastaaPoista
 19. Voi miten kurjaa, että näin pääsi käymään. Mutta jos päätät jossain vaiheessa mennä salasanan taakse, niin laitahan minulle viestiä. En halua jäädä pois lukijoidesi joukosta. Olen kyllä sitä mieltä, että jokaisen pitää saada kirjoittaa siitä mistä haluaa ja niin kuin haluaa. Löydät varmasti oman tyylisi myös näin. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!