keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Onko tämä muka joku tautiblogi???

Eihän se ikävä olo siitä sitten mihinkään helpottanut. Lisääntyi vaan. En mä enää tiedä, mikä olo ja pipi kuuluu mihinkin tautiin, kun niitä näyttää pukkaavan koko ajan uusia. (mikä hitto muhun on tullut/mennyt???) Maanantain olin kiltisti töissä, mutta iltapäiväksi oli sitten tilattava lääkäri työterkkaan. Sieltä ne passitti mut kiireenvilkkaa ensiapuun, "veritulppa-arvot" hipoi lääkärin mukaan taivaita. Kai ne vähän pelästyi, koska tunnuin pääsevän jonojen ohi ja paljon onnen kun moni muu siellä kököttänyt. Nelisen tuntia meni silti mullakin.
Ei se sitten onneksi ihan tulppa ollut, mutta laskimotukkotulehdus kumminkin. Lyijykynän paksuinen, kymmenen senttiä pitkö mötti siellä nyt jumittaa. Ihmekös, että olo oli/on huono, mutta sen lisäksi tosiaan pohje tykyttää, on lämmin, punainen ja ihan pirskatin kosketusarka! Haastetta tähän tuo kyllä nuo napapiikit. (Ei, kuvassa ei ole mun napa!! :-D  ) Ihan oikeastiko mun pitäis pystyä itseeni pistämään? Kai se vaan on pakko ottaa härkää sarvista. 40 kertaa. Ja hei, asiaa ei yhtään paranna se, että yksi piikki maksaa liki kuusi euroa.  Kuusi euroa!!!! Kuusi kertaa neljäkymmentä on....en halua edes tietää!!!!!!


Mun ja Nuorimmaisen aamupala. Mulle salaattia ja persiljaa omasta maasta, tarjousvesimelonia ja omppua.  Tyttiksellä sitten hedelmää ja mun "väkisin" sinne tunkema persiljanlehti. Tällasia kun juo, niin sitten paranee, eiks niin????

35 kommenttia:

 1. No huhhuh, onneksi lähdit lekuriin ja nyt ei voi aatella lääkkeen hintaa, kunhan saat itsesi kuntoon. Ei niitä loppuelämän tarvitse piikitellä.. loppuelämän voi sitten vetää noita voimapirtelöitä - slurps!

  VastaaPoista
 2. Uuh, yhden olen napaani pistänyt, ja taju meinas karata heti! Neljäkymmentä... no, kai sitä tottuu :) mutta kalliiksi tulee.
  Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en noista piikeistä kans innostu. Mut nyt vissiin täytyy :)
   Kiitos!

   Poista
 3. Kyllä paranee!!!

  Ja kun työnnet sinne omaasi vielä paljon vihreää (eli K- vitamiinia, niin se verikin ohenee ja tulppa liukenee entisestään).

  VastaaPoista
 4. Eikun sorry!!! Just toisin päin!!!
  Mulla meni nyt just nää jutut sekaisin. Älä laita niitä itsellesi. K- vitamiiniahan sun nimenomaan on vältettävä. DOING DOING!!!

  VastaaPoista
 5. No huh!
  Onneksi pääsit lekurille ajoissa.
  Nyt vaan terveyspirtelöä nassuun, pikaista paranemista :-)

  VastaaPoista
 6. Voi ei, kuullostaa kurjalta. Sinne 100 kiloa paranemista, positiivista energiaa ja halauksia. Sä paranet, mutta sitä ennen pitää vähän huilia.
  Ja muistakin huilia, kunnolla!

  VastaaPoista
 7. Hei taas, sehän hyvä et selvisi mistä väsy ja kipuilu johtui.Sitä se on tää elämän aallokossa "pyristely" kaikkine iloinneen,suruineen sekä ylä-ja alamäkineen.Sinä olet taitava kirjoittamaan arjesta ym. asioista.Tykkään käydä lukemassa blogiasi sen aitouden vuoksi.Voimia toipumiseen:)
  Merja62

  VastaaPoista
 8. Ai kauheeta! Onneksi menit lääkärille. Harmittaa puolestasi, että kun työssä ja asumisessa on vähän helpotusta, niin sitten terveys prakaa.

  Minä jouduin pistämään napapiikkejä ison leikkauksen jälkeen. Minulle se oli helppo homma, vähän lääkeaine kirveli, muuten ok.

  Paranemista! Ja voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kirvelee vähän mullakin. Kaks on vasta pistetty ja kumpaakaan en uskaltanut itse, mutta onhan mun nyt vaan pakko...en voi 40 iltaa aina jotakuta pistäjää haalia paikalle...
   Kiitos!

   Poista
 9. Sovitaan, että tämä EI ole tautiblogi.
  Mutta kyllä sua nyt raastetaan kaikenlasilla. Lähetän myötätuntoa ja halauksen! Ai niin, ja malttia!

  Parempaa oloa!

  VastaaPoista
 10. Argh, kuulostaa pelottavalta joku laskimotukkotulehdus. No onneks ei se veritulppa kuitenkaan ollut, se on tärkeintä :)

  Napapiikit on sitten näköjään hintavia. En varmaan pystyis itseeni sellaista pistään, mutta onneks mulla on pistäjä kotona, jos tilanne tulee...

  VastaaPoista
 11. Paranee, ehdottomasti.

  Halit sinne taas, koita jaksaa ystäväni!

  VastaaPoista
 12. Huh, että tuollaisen tulehduksen sinne pisti. Olehan nyt varovainen sen kanssa. Onneksi ei ehtinyt tulpaksi kehittyä ja liikkeelle lähteä. Ne napapiikit on inhottavia, kun ne kirvelee niin kamalasti pistämisen jälkeen. Sain niitä silloin keuhkokuumeessa sairaalassa ja vain yksi hoitaja ymmärsi. Hän oli joutunut itselleen pistämään ja tiesi mistä puhuin.
  Onko joku niistä sun lääkkeistä sellainen, joka voisi aiheuttaa noita tulehduksia? Sehän on nimittäin ihan mahdollista että tulee lääkkeistä.
  Pikaista paranemista nyt vain ja jalka lepoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vakavissaan otti ja miljoona kertaa kysyivät, etteihän ahdista kehkoja jne...varmistivat ettei keuhkoveritulpanvaaraa ole. Onneksi sitten "vain" tällainen.
   Muutama päivä mulla on täss nyt saikkua, koitan liikkua ja levätä sopivasti. Ja nukkua kulmäkallen kanssa :)
   Kysyin heti samaa, lääkkeistä siis. Kaksi lääkäriä ainakin vakuutti, että psorilääkkeet ei tee tällaista. Oli kuulemma vain ikävä yhteensattuma. Tiedä häntä sitten. No, nyt ainakin tiedän mennä vähän aikaisemmin läkäriin, jos samanmoista kipua tulee.
   Kiitti!

   Poista
 13. Tsemppiä Helmi tsemppiä,

  VastaaPoista
 14. Ai hurja, kyllä sua koetellaan tuon terveyden kanssa! Onneksi menit lääkäriin näytille nopeasti, ei ole tukoksilla leikkimistä.

  Napapiikit kuulostavat kauheilta, mutta uskoisin, että jonkinnäköinen rutiini sulle varmaan kehittyy, kun niitä pitää pistää niin monta. Pidän peukkuja, että niin käy!

  Paljon tsemppiä ja kunnon lepuutusta, että saat itsesi kuntoon. Ja jatka vaan terveyspirtelöiden parissa! Halaus!

  VastaaPoista
 15. Paranemista,napapiikki on" sääsken pistos", älä kovin ahnehdi vihreää salaattia. Kyllä elämä voittaa. Terv. mummeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oikeasti se ei tunnu yhtään. Vihreitä varovasti, kyllä. Kiitos mummeli!

   Poista
 16. Mikäs siinä vaikka välillä kirjoittelee taudeistakin. Sehän kuuluu elämään. Hintavat on piikit, mutta toivotaan niiden auttavan. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 17. voimii sulle, mulla taistelua selän kanssa, se välilevy edelleen plus kulumaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samoin sulle, ei oo selkäpipiläisenäkään olo yhtään herkkua!

   Poista
 18. Navan viereen pistäminen hirvittää mutta kyllä hirvittää noiden piikkien hintakin. Toivottavasti niissä on joku maksukatto ettet sää joudu niitä jokaista pulittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihan omasta pussista pulitetaan, valitettavasti. Tähänkin näemmä tottuu...ei enää hirvitä/tunnu yhtään, kun joku muu pistää. Vielä pitäs itse oppia pistämään....ääk!!!

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!