maanantai 28. syyskuuta 2015

Paratiisiin ja takaisin

Viikko eloa paratiisissa. Maassa, jota rakastan. Johon en kyllästy koskaan.
Viikko kauniita maisemia, meren tuoksua ja aaltojen kohinaa. Viikko kauniita kukkia, mahtavia kasveja ja lämmintä vehreyttä. Lämmintä hiekkaa varpaissa ja leppeää kesätuulta. 
Viikko aikaa vain olla, tekemättä mitään. Auringon lämmintä hyväilyä ja kasa hömppäkirjoja. Herkullisia maan perinteisiä ruokia ja juomia. Ystävällisiä ihmisiä, niin maukkaita vihanneksia ja hedelmiä! Ukkoskuuroja ja upeita auringonlaskuja. Kauniita kiviä, simpukoita ja kirkasta merivettä. Bussiseikkailu läheiseen kaupunkiin. Kaiken koetin tietoisesti painaa syvälle mieleen. Sinne mielen sopukoihin, josta kaivaa niitä esiin talven ja pimeyden saapuessa.. 
Minä en olisi minä, ellei matkalla lentokentälle olisi tullut itku. En olisi millään halunnut lähteä. En sitten millään!!! 
Silti ikioma sänky ja tyyny tuntuivat parhaalta paikalta, mihin mönkiä. Ja mikä jälleennäkemisen riemu molemmin puolin olikaan karvatassujen kanssa <3
Ja miten onnellinen mä olen siitä, että mulla on perhe, joka näki, että ilman yllätykseksi järjestettyä "pakkolomaa" mä olisin ehkä kohta lyyhistynyt..23 kommenttia:

 1. Kiva kun oot takas ja ihanaa kun oli hyvä loma!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa toi "pakkoloma" paratiisissa. Olen niin happy for you, sydän sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se tavallaan pakkoloma, kun se oli tilattu jo ennen kun edes tiesin.... Sydän!

   Poista
 3. Ihana perhe, joka osaa arvostaa!

  Mutta niin se on - oma sänky tuntuu reissun jälkeen kuitenkin parhaalta sängyltä... paitsi mulla, jos tuun siskon luota. Sillä on maailman ihanimmat sängyt, kuin pesässä nukkuisi...

  VastaaPoista
 4. Se ON ihana paikka. Perheesi on tehnyt vallan mainion valinnan. Kreikka ja Italia ovat lempimaitani Euroopan sisällä. Niin ihmisten, kielen, kuten myös keittiön puolesta.
  Kiva kuitenkin meille, että kuitenkin päätit palata takaisin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Kyseinen paikka on tuttu jo monelta kerralta. Mukanaolevista yksi on käynyt siellä kymmeniä kertoja ja liikuntarajoituksien vuoksi paikka valikoitui kuulemma taas tuoksi (ei yhtään ylimääräistä kävelyä, vaan tutut paikat ja tietää mihin voi ja mihin ei voi mennä) Mutta hyvä näin, olipahan pakkolepoa myös minulle :)
   Pakkopalaamiselta tuntui, kun itkukin pääsi. Mutta kyllä tämä tästä taas, kun päästään käyntiin..

   Poista
 5. Oi, sä oot niin ansainnut tuon pakkolomasi. Toivottavasti nyt on akut ladattu ja jaksat taas <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat hetket pitää pystyssä elämän myrskyissä <3

  VastaaPoista
 7. Olipas hienoa, että sait tuollaisen pakkoloman!!! Mutta omaa sänkyä ei voita mikään. Sen tietää aina paremmin kun välillä käy muualla :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan kuuloinen pakkoloma! Happy for you ♥ Toivottavasti sait napattua palan paratiisia mukaan arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mä sinnikkäästi yritin. Joka hetkessä, joka vain paratiisilta tuntui, koetin tietoisesti säilöä ne sydämeen ja iholle ja korviin ja makuhermoihin ja päähän....

   Poista
 9. Voi miten ihanan kuuloinen loma ja varmasti aika sopivaan aikaan... :)

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla että lomasi oli onnistunut! Tää alkusyksy on jotenkin niin hankalaa aikaa, kun pitää jättää hyvästit kesälle... Ja kiva kun olet löytänyt meidän blogiin! Me ollaan vielä niin untuvikkoja tässä blogimaailmassa, ettei osata edes seurantanappeja tehdä:))) Mutta kait kaikki aikanaan selviää...

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostakin juu tupsahdin yhtäkkiä teille kylään :) Hetken kun bloggaatte ja ihmettelette, niin kohta kaikki sujuu kuin tanssi.
   Syksy on sellaista luopumisen aikaa ja valmistautumista viluun ja pimeään. EI lainkaan mun mielivuodenaikani! Vaikka kaunista kyllä on....

   Poista
  2. Jep. Nythän tää alkusyksy on ollut lämmin ja värikäs, vähän korvausta saatu surkeasta alkukesästä. Mutta kauhulla odotan itsekin lokakuuta - apua jo huomenna! Ja marraskuuta räntäsateineen... Pitää vaan keksiä mukavia juttuja mielen piristykseksi!

   Poista
 11. Ihanalta kuulosti lomasi! Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!