keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Hiljaa nyt mennään, mut henkiin sä jäät......

Kipu, särky ja  väsy päättivät taas palata luokseni syksyn myötä. Vaikka niinhän se psorissa meneekin; se lämpö ja aurinko kun vaan on hyväksi. Töissä käydään ja ollaan hammasta (ja pillereitä) purren, illat menee lähinnä toipuessa. Vähän pakkoulkoilua, joka lisäkipeyttää niveliä, mutta saa pään pysymään kasassa. Nukkuminen on koiranunta, koska tuli loimottaa lonkissa, polvissa ja jalkaterissä. Blogiinkaan ei ole ollut mitään sanottavaa, useampaan otteeseen olen alkanut kirjoittaa, mutta mitään järkevää ei tule ulos. Muutamaa vakkariblogia olen lueskellut, mutta kommentointikin on jäänyt.
Kyllä tää tästä taas, kunhan tää "jakso" joskus loppuu. Jaksoissa ja aaltoina tämä tuntuu menevän, ihan niinkuin on kerrottukin. 
Tänään junailen töiden merkeissä kauniiseen kaupunkiin, jonne muuttaisin, jos pitäisi joku kaupunki asuinpaikakseen valita. Koetan pitää silmät auki ja nauttia sen minkä pystyn.Akvaario syysasussa. Tykkään ihan hirveästi tästä!  Silmää riipii vaan pahemman kerran tuo vasen keikahtanut purkki....

20 kommenttia:

 1. Höh. No kylläpä kuulostaa kurjalta olotilat. Ei oo kivaa tommonen :(
  Toivon sulle jollain ihmeen konstilla parempaa oloa ja sitämukaa parempaa mieltä kans <3.

  Hauska viherkasviakvaario :). Ja kävythän nyt on aina niin <3. Niitä mullakin tursuaa joka paikassa, kun oli vielä huomaamatta jääneet viime syksynä keräillytkin jemmaan, mutta hoksasin vasta, kun olin jo käynyt haalimassa uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan tästä taas, kun "kausi" on ohi. Kunnes sitten taas tulee... No, mutta tähän on totuttava, loppuikä se on tätä nyt. Pää on varmaan tän kaiken ydin, pipiä kestää enemmän kun pää on kasassa. Koitetaan kovin!!!!
   Mä tykkään kävyistä, erit. männynkävyt on kauniita! Valitettavasti kissat tykkää niistä kans, eikä me olla ihan samalla aaltopituudella, mitä niillä tehdään. Siksi tuo akvaario on hyvä!
   Mukavaa oloa sinne!

   Poista
 2. Jotenkin sitä kirjoitushaluttomuutta on ilmassa täälläkin. Tai siis joku suodatin on pahasti päällä, eikä pysty puolismaiseen kerrontaan. Plääh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kai se tästä taas, kummallakin. (huomaaks, sä taas tuut perässä ;) Vai minäkö se oon? )

   Poista
 3. Miehelläni on ihan sama juttu kuin sinulla vaikka ei tuota psoria ole koskaan diagnosoitu. Kun ilmat kylmenevät hänen särkynsä pahenevat. Nyt on jatkuvaa tuskaa polvissa ja lonkissa kuten sinullakin ja nukkuminen on tosi huonoa. Tosin nyt sitä pahentaa vielä nivelrikko, joka runnoo sormia.
  Kyllä se siitä taas paremmaksi muuttuu. Laita jo pitkien housujen alle pitkät kalsarit. Lämmin on nivelille hyvästä ja liiku hitaasti ja rauhallisesti niin säryt eivät ärsyynny liikkumisesta. Tsemppiä ja voimia!
  ps. Miehelleni on sopinut hyvin Pronaxen niminen särkylääke. Auttaa nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa. Ja lämpö on hyvästä!
   Hitaasti liikkuminen ei mulla töissä vaan onnistu, siellä käytännössä juostaan. Kahdeksan tunnin aikana istutaan kerran kymmenen minuuttia. Siksi mä varmaan iltaisin olenkin niin hiton kipeä. Voi olla, että on vielä alanvaihto edessä joskus...
   Mulla on tässä kuussa reumapolille aika, katotaan vähän tilannetta ja muuta.

   Poista
 4. Täällä sama töissä käydään ja illat menee toipuessa. Voimia meille kaikille ja lämpimiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 5. Kissojen kanssa tuo "sisäkasvihuone" on varmaan muutenkin kätevä, eikös ne pyri välillä hiukan pureksimaan kukkasiakin? Ja kaivelemaan ruukkuja ja jotkut pissiikin niihin ja pudottelee niitä...

  Tuo on mullekin tuttua: tekis mieli kirjoittaa, mutta ei tule ulos mitään. Tai ainoa, mitä tulis, olis sitä valitusta, eikä aina viitsi sitäkään... sie vielä minuakin vähemmän :)

  Lämpimiä ajatuksia ja kivun poispuhalteluja täältä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu kasvista, toisista kissat tykkää, toisista ei. Onneksi ovat nyt aikuisiksi kasvettuaan jättäneet mullat rauhaan ja purkkien pudottelun kanssa. Kävyt ja kivet ja muu sellainen on kyllä niistä kivoja :)
   Kiitos RH, kaikkea hyvää sinne myös..

   Poista
 6. Tuo on justiin se kroonisten sairauksien, ei kaikkien, mutta hyvin monien, kuluttava puoli, kun mennään sitä aaltoilua. Yleensä jossain mielensopukoissa on kuitenkin se pelko, että koska tulee taas huonompi aika, vaikka just sillä kohden olisikin parempi.
  Mutta kyllä se parempi aika taas tulee. Jos olisi musta kiinni, niin napsauttaisin sormiani ja se olisi siellä NYT.

  Nyt voin vain toivottaa voimia. Niin fyysisiä kuin psyykkisiä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Simpukka. Sä kyllä niin tiedät, mistä puhut! Just se, että päässä on koko ajan se tieto, että taas SE tulee kohta, ja että koko ikä tätä on edessä, on ne rassaavimmat. Ihan eri asia kestää, kuin hetkelliset taudit.
   Kiitos <3

   Poista
 7. Voimia sinne! Joskus kuulin, että kissat auttavat reumaattisiin kipuihin, että kissojen masut täyteen ja sitten siirtelet niitä unisia kisuja kipeiden kohtien päälle :D

  VastaaPoista
 8. Oi miten toivonkaan parempia fiiliksiä sinulle!
  Tuo sinun akvaariosi on tosi hauska. Meillä oli joskus kala-akvaario ja sen liplatusta oli hauskaa kuunnella. Siivous olikin sitten aivan toinen asia. Kasviakvaariota on helpompi hoitaa ja jos veivaat vinon purkin suoraan, niin se ei kovin sua enää häiritse =)

  Kaikkea hyvää viikkoosi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli lapsena kotikotona akvaario, iso sellainen. jOtenkin sen siivoustyön kun muistaa, niin ei houkuta. Ennemmin nuo kisut <3
   Ihanaa viikkoa sulle myös!

   Poista
 9. Harmi noita kipujasi :( Toivottavasti huono jakso päättyy pian ja alkaa pitkä hyvä jakso.
  Hieno kukka-akvaario!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!