maanantai 14. joulukuuta 2015

Kiristävä kuuppa

On se vaan jännä, miten ohut lumihuntu saa maailman paljon valoisammaksi. Pysyisi nyt tuokin vähä, josko sitä tästä piristyisi. Kun aamulla pimeässä ajaa töihin ja hämärää/pimeää on, kun tulet pois, ei polla saa oikeastaan käytännössä yhtään valoa. Töissäkään ei käytännössä ikkunoista juuri näe. En yhtään ihmettele, että kaamostuska alkaa saada valtaa. Kaikkensa on itsensä piristyttämiseksi tehtävä! Jos jaksaa ja pystyy.

Mulla on Taas miehet ikkunan takana. Tämän viikon aikana rempan pitäisi viimeinkin olla valmis. Ihanaa. Jatkuva kura, pöly, melu, ovikellottomuus ja ulkopistorasiattomuus loppuu kohta. Saadaan vihdoinkin myös jouluvalot ulos. Ja mikä parasta; ikkunat on kauniit ja valoisat. Meillä on sälekaihtimet ja ovesta ei enää vedä. Huippua. Ja niinkuin kirjoitinkin, noille iloisille remppamiehille pitää antaa kaikki pisteet kotiin!

Huomenna on sitten vuorossa SE. No, tilipäivä tottakai ja sen myötä siis auton katsastus. Hirvittää. Tämä mun kaikkien koneiden laukeaminen suurinpiirtein yhtäaikaa ei vaan enää VOI päättyä autoonkin... Sen on vaan pakko olla kunnossa ja toimia. Ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa. Pitäkää huomenna kaikki raajat pystyssä mun ropposen puolesta, jooko. 

Jotenkin tänään on taas niin toivoton olo. Huono fiilis. On niin paljon kaikkea pientä ja ärsyttävää, joka pännii tai huolettaa. Loppuuko tää koskaan? 

Pitää kai vaan alkaa tekemään jotain ja lakata ajattelemasta mitään


16 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja autolle! Ja lumelle kans - se EI saa nyt mennä ja sulaa, ei kerta kaikkiaan. Pimeys on ollut jotain karseaa ja mielenterveyttä keikuttavaa...
  Tsemppiä ja valoa viikkoon!!

  VastaaPoista
 2. Ihan ensin laitan matkaan paljon hyvää mieltä. ♥

  Seuraavaksi laitan kaikki toiveeni huomiselle ja sille, että katsastus menee ilman sen enempää rahanreikää.

  Autot ja sähkölaitteet... Niiden kanssa saa tosiaan olla aina vähän kusi sukassa. Meillä oli onnea tässä pari kuukautta sitten. Olisi nimittäin ollut "hyvä" mahdollisuus saada heti kerralla ihan kaikki kotimme sähkölaitteet rikki. Onneksi meni kuitenkin "vain" kahvinkeitin, puhelin, reititin ja ovikello. Johtui siitä yhdestä episodista, josta jo kirjoittelinkin. Jos kaikki sähkölaitteet olisivat olleet tuona aika sähköverkossa, siinä olisikin ollut nauru kaukana.
  Silloin olisi mennyt telkkarit, tietokoneet, pesukoneet, akvaarion sähkölaitteet, tiskikoneet, hella, uuni, jääkaapit jne... jne...
  En edes uskalla ajatella asiaa pidemmälle. :-O


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, siinä oli kanssa katastrofin aineet ilmassa. Onneksi ei kuitenkaan!

   Poista
 3. Voi myttystä! Piän peukkuja auton puolesta.

  VastaaPoista
 4. Sovitaan, että auto on kunnossa. Piste. Pidän kumminkin peukkoja varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
 5. Pidän peukkuja sille, että auto menee katsastuksesta lävitse! Voimia ja valoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Kireitä kuuppia on erityisesti joulun aikaan paljon liikenteessä, mutta SULLA ON SILTI MAAILMAN LOISTAVIN ASENNE. Ja pursuaa kyllä kireiden kuuppinekin läpi, tai ainakin pirskahtelee!

  Puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää ei edes liity jouluun. Sen mä otan niinkuin se tulee. Mulla on yks vapaa, muut päivät oon töissä, ei tartte pahemmin joulua aatella. Pöh.
   Puss itelles!

   Poista
 7. Mua on vaivannut samanlainen fiilis eli päivät ovat menneet aivan hukalle kun olen kelaillut kaiken maailman asioita joille en oikeastaan voi mitään mutta eilen otin itseäni niskasta kiinni ja tein rästiin jääneitä (koti) hommia joten tänään on ollut huomattavasti parempi päivä. Ihmisen pää on melko kummallinen kapistus, jopa sen verran kummallinen ettei sille parane antaa liikaa valtaa.

  Ole huoleti, sun autos menee katsastuksesta läpi!
  Me päätettiin Bestovskajan paimenten kanssa pitää kaikki raajat pystyssä vaikka tekis miten kipiää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nyt auttaa ihan varmasti katsastukseen!
   Nää mun kiristykset on kanssa sellasia, etten oikeastaan voi asioille mitään, mutta silti me ollaan ne, jotka siitä kärsii. Ihan paskaa.
   Mä oon ratkassu tän sillä, että en vaan ajattele, vaan touhotan vaan.

   Poista
 8. Voi mikä ihana kuva <3

  Mäkin pidän peukkuja autolle, ihan tosissani! Mullakin on tänään tili(tuli-tili-meni)päivä ja sen kunniaksi kävin kaupassa isosti ja maksoin ruokalaskut.

  Nyt koitan selvitä näillä ostoksilla perjantain market-jouluostos-reissuun asti.

  Koitetaan jaksaa (tuli lyöntivirhe: jaskaa ja sitten heti mieleen runo, "vaikka kaikki on paskaa"), ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nyt on kyllä "kaikki on paskaa" -olo. Tää huoli ja kituutus ei lopu ikinä..

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!