perjantai 29. tammikuuta 2016

Hiljainen viikko

Sellainen se on ollut. Hyvin hiljainen. 
Töistä kotiin. Kahdeksalta nukkumaan. Toisena päivänä jaksoin tyhjentää tiskikoneen. Toisena iltana pestä koneellisen pyykkiä. Kolmantena tuupata uuniin patalevän. Vapaapäivänä pystyin väkästämään kaksi korua. JA imuroimaan. 
Muun ajan maannut sohvalla älli melkein nollissa, umpitylsänä. Särkevänä ja kipeänä. Joskus jaksanut avata jopa telkkarin. Tietokone kaverina, aina ei vaan jaksa näpytellä edes kommenttia. Sori siitä. Onneks tuo teini osaa laittaa ruokaa!!
Ensi viikolla on pakko saada aikaiseksi tilata työterveyslääkäri. Eihän tää nyt vaan vetele. Eihän elämä voi olla vaan sitä, että käy töissä ja toipuu lopun vuorokauden, jotta aamulla kykenee taas töihin. Sitten taas kotiin makaamaan, jotta taas pystyy töihin... Onneksi, onneksi mulla  ei ole enää pieniä lapsia!!! Mutta siis, jotakin apuja työtervlääkäriltä on haettava, reumapoli on vasta maaliskuussa. 
Magneettikuvaus valotti lisää. Sitä hepreaa  latinaa tuli viimein postissa aanelosen verran. Lisädiagnooseja ilmeisesti tulossa. Voihan paska. 

On tällä viikolla ollut iloisiakin asioita, kuten:
-hyvä posti Kelasta
-auto ei ole enää muodoton jäämöykky
-saan kuitenkin suht hyvin nukuttua
-se pataleipä
-se pata <3


Mutta hei, viettäkäähän te kiva viikonloppu ja nauttikaa, mistä nyt sitten ikinä nautittekaan...mäkin koetan parhaani mukaan. Mulla on vapaa viikonloppu, nääs. Harvinaista herkkua. Kaksi vapaata peräkanaa ja vielä viikonloppuna!!


Hakusanoja: 
"Tiina saa rollaattorin"  
Tarkoitat varmaan, että Helmi saa kohta rollaattorin? Siltä useimmiten tuntuu..

"Tammimasennus"
Tammikuu on minusta koko vuoden kurjin kuukausi. Masennusta käyttää moni sanonnoissaan, vaikka oikeasti eivät ole diagnosoituja masentuneeksi. Oikea masennus on jotain ihan muuta kuin vain "tammimasennus".

"Pystyviikkaus"
Monen muun tapaan mäkin siivosin ja KonMarinoin vaatehuoneeni. Pystyviikkaus oli kiva, siisti ja näppärä, kyllä. Jostain syystä erityisesti sukat  ja pikkarit vaan ei ole minusta niin tärkeitä, että jaksaisin viikata ne jatkossakin. Kunhan omaan koriinsa huiskasen, pääasia että ne löytyy vaikka silmät kiinni :-D

"Fuckbuddy"
Tästäkin on muistaakseni jossain kohtaa keskusteltu..

4 kommenttia:

 1. Oi, koita nyt levätä viikonloppuna varastoon ja saada tosiaan aikaiseksi soittaa sinne työtrveyteen heti alkuviikosta. Sitä ei pidemmän päälle jaksa, jos kaikki voimat menee työntekoon. Ei sitten millään!

  Hali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. En vaan jotenkin millään haluais, että iso pyörä alkaa pyöriä. Vaikka hyväksi se kai sitten (loppupeleissä) olisi...
   Hali <3

   Poista
 2. KonMari, se se oli. Mietin sitä tässä yks päivä, kun kattelin tuota vaatehuoneen kaaosta, että tytöille vois opettaa. Vaikka luulen, että se on turhaa, kun ne paidatkin pitää kaivella ja levitellä ja kokeilla niistä useampaa päälle ennenkuin se oikea löytyy, ja ne muut sitten sullotaan miten kuten jonnekin. Jotenkin tuntuu, että sen puhtaan pyykin viikkaamisenkin haluais aina vaan äkkiä pois käsistä, tuskin tulis paneuduttua joka rättiin niin intensiivisesti...

  Mie oon haaveillu kans pataleivästä, mutta surru ku mullei oo pataa, mutta jos keraaminen käy niin onhan mulla! Luulin jotenkin, että sen pitää olla joku oikea rautapata. Miksiköhän mie niin luulin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan tarvii. Ja kannellinen uunivuokakin käy. Joku oli tehnyt kattilassakin!

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!