sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Vapaita päiviäKahden (!) peräkkäisen vapaan kunniaksi päätin oikein lakata kynnet! Yhden päivän takia en tosiaankaan viitsi. Laiskimus matodemus.


 Lähistöltä bongattu ilmaistapahtuma, jonne sain Keskimmäisen mukaani. Niin hullulta kuin se musta itsestänikin tuntuu, mä rakastan tota autotapahtumien tunnelmaa! Vaikka täällä ei rekat liikkuneetkaan mihinkään, vaan niitä vain katseltiin ja ihailtiin, niin Silti! Haltioidun noista isoista koneista. Tää on mun piilevä fetissi, jonka kanssa en nykyään ole kauheasti tekemisissä. Mutta siellä se on, jossain syvällä!


Oikeasti? Onko nää vaan jotain tuuninkivehkeitä vai voiko nää "päällä" ihan ajaa? 


Seisoskelin pellon laidassa, jossa oli ihan hirmuisesti perhosia. Upea näky!

Sain mä herkkuakin. 

Ja nukkua. Molempina vapaaöinä kiskoin yli kymmenen tunnin unet. 

Seurasin sattumalta Aamusydämellä ohjelmaa, jossa kaksi alkoholistin läheistä kertoi kokemuksistaan ja tunteistaan. Taas kerran ei voi sanoa muuta, kuin että voi, kun alkoholisti tajuaisi, miten paljon tuskaa aiheuttaa läheisilleen. Voi, kun alkoholistin voisi laittaa johonkin simulaattoriin viikoksi kokemaan läheisenä olo. 

Tyhmiä sairausasioita tuli taas tiedoksi postin mukana. Ei  muuta kun lisää -ja uutta- lääkettä napaan. Lannistaa, muttei auta lannistua, ainakaan ihan kokonaan.

Nizzat ja Turkit jne ahdistaa. Miten ihmiset voi?? En vaan voi käsittää, en mitenkään. 

Veri vetäisi lähistölle musakeikalle. Olisi maksuun seteleitäkin, mutta... kipu ja työ. Varmaan on vaan oikeasti viisaampaa pysyä poissa. Mutta kun haluu-uu-uu-n!! 

Onnistuin pienellä auttamisella saamaan erään onnelliseksi ja kiitolliseksi. Sain niin kauniita sanoja osakseni, etten tiedä, kumpi oli onnellisempi, minä vai hän <3 

Sain myös itse apua. Lämmin ajatus sinne suuntaan! Onneksi meillä molemmilla on sama ajatus: hyvä kiertää. Ja se todellakin kiertää! Välillä yllättävistäkin paikoista. 

Paljon on taas Helmi ehtinyt pohtia asioita, vähän joka kantilta. Saa nähdä, johtaako pohdinnat mihinkään. 

16 kommenttia:

 1. Autot on <3 Mitä komeemmat, sen parempi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisista autoista mä en taas piittaa oikeastaan pätkän vertaa, mutta Rekat! Ah <3
   Kiihdytyskisailu oli kanssa sellasta "mun elämää", rakastin sitä tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä siellä varikolla.

   Poista
 2. Mä uskon ihan täysillä tähän hyvä kiertää -juttuun. Aina se jotain kautta tulee takaisin, kun on muille iloinen ja ystävällinen.

  Parempia päiviä sinne <3

  VastaaPoista
 3. Oot tuunannut blogiakin :). Aika reipasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Iski innostus. Tätä kun voi tehdä istuen. Tuunauspäivä oli vapaa töistä, pää jaksoi :)

   Poista
 4. Ihana on kun näet aina hyvää!! Halaus

  VastaaPoista
 5. Sievät kynnet! Noihin tekis mieli liimata tarroja tai piirtää kukkia :)
  Alkoholistin läheisenä en voi kuin olla samaa mieltä simulaattorista. Tosin epäilen, ettei sekään auttais... hyviä aikomuksiahan niillä riittää muutenkin, mutta se alkoholi vain kävelee kaiken yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin ihan samoin! Tytöltä kun purkin nappasin, en hiffannut, että on noin mattaa. Pientä blingiä teki mieli lisätä tai kuvia, mutta en kumminkaan viitsinyt..
   Totta kyllä, aikomuksia on, ihan kuin mun dietteillä. Vakaasti päätän ja aloitan, mutta illalla se on jo ohi. Surullista.

   Poista
 6. Hauska ja mielenkiintoinen fetissi ;-) mitä lienee symboloivat... Minäkin olen nähnyt perhosia, täällä maalla niitä lentelee enemmän (kuten kyllä paarmojakin).

  Eihän sitä koskaan tiedä miten keikan kanssa käy, se edellinenkin taisi olla todella mieluinen.

  Hyväntekeminen ja auttaminen on juuri tuollaista, kaikille tulee hyvä mieli.

  Oikein hyvää ja toivottavasti tervehdyttävää viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin oon ajatellut, että mistä moinen kumpuaa. Kuitenkin koen enemmän olevani sellainen kiltti ja herkkä haaveilija (ja haahuilija) ja sitten nää isot koneet ja toisinaan rytinämusiikki saa multa ihan onnihepulipissit housuun :-D
   Edelliset keikat on olleet mieluisia, mutta nyt on vaan viisaampaa jättää väliin. Noissa käydyissä on voinut istua, tuolla tulevassa se ei ole mahdollista.
   Mainiota viikkoa sinullekin!

   Poista
 7. ..hyvä kiertää, mulla on tapana auttaa jos voin..itsekkin apua saaneena..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se. Kun apua on saanut itsekin, osaa herkemmin ehkä auttaa. Ja tulee hyvä mieli itsellekin. Ja kun sen ei tartte olla mitään suurta. Se joka apua kaipaa, on onnellinen pienemmästäkin.
   Ihanaa, että säkin autat <3

   Poista
 8. Sä olet uudistanut tätä ulkoasua kivasti! Minuun jotenkin iskee tällä hetkellä tällaiset vaaleat pohjat ja värit.
  Tuo rekkatapahtuma olisi ollut mahtava, mutta meillä oli lauantaina siskon pojan ja tyttöystävänsä tuparit ja huomasin uutisen vasta sunnuntaina iltapäivällä, kun oli jo liian myöhäistä. Olisin taatusti saanut pari kaveria mukaan kotoa. Mä muuten luulen, että nuo vanteet on vain esittelyä varten. Mutta luulo ei ole tiedon väärti.
  Nizza ja Turkki ahdistavat täälläkin. Maailma ei kuitenkaan parane noilla keinoilla, joten voisi lakata niitä käyttämästä.
  On ihanaa kun voi auttaa ja hyvältä toki tuntuu kun tarvittaessa saa apua itsekin.
  Voimia uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Omaakin silmää miellyttää tämä.
   Olihan tuolla paljon rekkoja, erilaisia. Oli uutta ja tuunattua ja sitten niitä ihania vanhoja söpöläisiä :) Eiköhän tuo joka vuosi ole, ensi vuonna sitten koitat mukaan, jos samasta tapahtumasta puhutaan T....... T.... W...... Ensi vuonna haluaisin mennä sinne vasta hämärissä, olis mageeta nähdä kaikki ne valot ja "koriste"valot päällä!
   Mukavaa viikkoa!

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!