lauantai 17. syyskuuta 2016

Prinsessaelämää


En tiennyt haluavani palavasti hopeakengät,  ennenkuin näin ne. Sen mä olen kyllä aina tiennyt, että vähän harakka olen. Voiko yhtäaikaa olla harakka ja prinsessa? Onnistuu!
Uudet arki-työmatka-kaupassakäyntikengät olivat totisesti tarpeen ja halpishinnalla (alle 10,-) sain lisäksi blingiä! Kompromissi maalaiselle; ei korkoja mutta silti voi leikkiä vähän prinsessaa.Leikinpä siis vähän lisää.

Tällä prinsessalla on myös kaksi pehmeätassuista ja pitkähäntäistä ratsua. Vähän matalia ovat, eikä niillä voi pullea prinsessa ratsastaa, mutta voin silti leikkiä niiden olevan ratsuja. Ainakin, jos haluan!

Prinsessalla on myös kamarineito. Se auttaa, jos oikein jaksaa vinkua ja joskus vinkumattakin. Silti prinsessa pesee mm kamarineitonsa pyykit. Useimmiten ainakin. Kamarineito taas vastaavasti tekee aika usein Prinsessalle ruokaa. Tämä on sellainen modernimpi työnantaja, tämä prinsessa. Tosin loppukädessä Prinsessalla on lähes kaikki valta, ainakin vielä muutaman vuoden. Oikein hyvä näin.

Prinsessalla on myös paha äitipuoli, lohikäärme tai peikko. Sen nimi on tauti. Sen kanssa se tietää joutuvansa elemään koko loppulämänsä, mutta se koittaa saada lohikäärmeen pysymään edes osittain piilossa. Toisinaan onnistuen, toisinaan ei. Silti se koittaa kaikin voimin olla prinsessa, edes pikkuisen joka päivä.

Tottakai Prinsessalla on myös linna ja puoli valtakuntaa. Linnassa on 70 neliötä ja sen kyllä omistaa joku ihan muu, mutta ei välitetä siitä. Prinsessa kun kaivaa aarrekirstustaan joka kuukausi muutaman timantin, se saa taas hallita linnaansa kuukauden pidempään. Myös sitä puolta valtakuntaa, jonne mahtuu kukkapenkki, puutarhakalusto ja rajattomasti ilmatilaa ja aurinkoa, sadettakin sen sattuessa. Mutta linna on rakas ja leikisti ikioma.

Mitäs muuta prinsessojen maailmaan vielä mahtuu? Ai niin, rinssi tietysti! Vaikka nykyaikainen versio ei välttämättä sellaista tietenkään tarvitse (sanoo pikkuisenfeministirinsessa) No, tällä rinsrenssalla sellainen kuitenkin on. Nykyaikaisessa muodossa, omillaan oleva mutta hyvinkin elämässä mukana kulkeva. Niin hyvässä kuin pahassa. Tämäkin oikein hyvä näin. Omaan linnaan voi paeta tarvittaessa ja käydä toisessa linnassa silloin kun niin on hyvä.

Kurpitsavaunukin löytyy. Se kuljettaa prinsessan kiltisti työpaikalle ja takaisin eikä vie kovin kovasti polttoaineitakaan. (Juuri testattu, 650 kilometria pääsin tankillisella, enempää en uskaltanut riskeerata.) Kaura sille ei kelpaa. Ensi vuonna se täyttää kaksikymmentä. Oikein toimiva peli. Eikä se muutu keskiyöllä kurpitsaksi. Jos vieä sille vähän blingiä liimaisi kylkeen, niin menisi hienosti prinsessavaunusta!

Sellaista se on kuulkaa nykytrinsessan elämä. Sitä tää trinsessa vaan ihmettelee, että miksi sieltä peilistä kurkistaa varsinkin aamuisin noita-akka? 18 kommenttia:

 1. Onko sun kurpitsavaunuilla ripset lamppujen yläpuolella? Voisin niin kuvitella sellaset just sun autolle :)
  Hienot bligblingkengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei punainen paholainen kaipaa muuta, kuin mustia pilkkuja pintaansa :)

   Poista
 2. Ehei, sun pitää vaan vaihtaa peili, siinä se vika on
  <3

  Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siitäkö se on kiinni? ;)
   Ite oot ihana <3

   Poista
 3. Hei vain prinsessa,kyllä oli mukava postaus.Täällä mamma ääneen naura hekotti
  tolle viimeiselle lauseelle:D.Toi kävisi ihan sadusta,oletko ajatellut kirjoitaa
  esim.lastenkirjaa?

  Syysterkkuja Merja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos ilostutti :-D
   En mä koskaan ole tosissani ajatellut..

   Poista
 4. Mahtavaa! Elämä prinsessana kuullostaa todella hyvältä. Luulen, että se noita-akka on vain jotain univaihetta, eli et oikeasti ole vielä herännyt aamupeiliin katsoessasi ;-). Hymyile peilikuvalle ja eiköhän se unirähmä katoa silmistäsi =D

  Ajattele, prinsessoista kasvaa vielä kuningattaria, niitä ihania kokeneita valtiattaria. Hmmm... niitä päiviä odotellessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä lapsena kävellyt unissani reippaanlaisesti, joten voihan se olla, että se on taas tullut kuvioihin mukaan...
   Näitä päiviä me odotetaan, kyllä!

   Poista
 5. LOL! Kiitos tästä!

  EPäilen tota aamulla peilistä tuijottavaa noita-akkaa....EHkä sulla on huono näkö tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, sinä pavuksi paahtuva!
   Niin, ne rillit kulkee käsilaukussa ja useimmiten pysyvät siellä ;)

   Poista
 6. Kiitos kurkistuksesta rinsessan elämään! :) En ole ehtinyt blogeissa kulkea (liian) pitkään aikaan ja kuulostaa siltä, että sulla menee jo paremmin! Ihanaa! Olen kyllä todella iloinen sun puolestasi.

  Muuten, noita-akkoja näkyy aamuisin muidenkin peileissä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kun lisää mielikuvitusta, niin kaikenlaista voi leikkiä ;) Kivaa, kun piipahdat aina välillä!

   Poista
 7. Hei arvaas mitä? Mä oon kokeillu hymyillä samanlaiselle aamupeilin noita-akalle ja usko mua, se hymyilee takaisin!
  Iloa syksyyn ja kevyitä askeleita hopeakengissä!

  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, koklaan heti huomenaamulla!!! Kiitos vinkistä!

   Poista
 8. Ihanaa prinsessan elämää ja ihanat kengät ❤

  VastaaPoista
 9. Viehättävä prinsessatarina!
  Ja kengissä saa olla säihkettä!

  Lempeitä syyskuun päiviä täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!