lauantai 25. helmikuuta 2017

Parasta just nyt
Varoitus. Teksti sisältää paljon onnea, positiivisuutta ja rakkautta. Jos sellainen ottaa tunteisiin, niin lue mielummin vaikka tämä tai tämä, jotta saat varmasti säilytettyä huonon mielesi ;)
Suosittelen kuitenkin allaolevaa:Tänään on loistava päivä. Tiedättekö, sellainen, kun tuntuu, että kaikki menee putkeen ja ei niin mikään voi pilata mitään. On hienoa taas huomata, että näitä päiviä on olemassa. Vaikka haurastahan se on, onhan se nähty ja koettu, niin silloin kun siltä tuntuu, pitää ottaa kaikki onni ja ilo irti. Aoitetaan siitä, että on vapaa viikonloppu. Sai nukkua hyvin ja herätä ilman kelloa, hitaasti venyen ja vanuen. Muistissa vielä eilisillan kyhnäys ja pakahdustunteet. Hymy nassulla heti aamusta. Sää on aurinkoinen, sopiva pikkupakkanen ja hangella timantteja. Rauhaisa aamukahvi. Virtuaalinen juttutuokio ulkomailta palanneen ystiksen kanssa. Pikaisesti kasaan kyhätty perheen tapaaminen ja vallaton meno ja meininki. Kiljusten herrasväki-tasoa. Niin parasta ja niin rakasta.
Kotona pientä imuritanssia ja cocacolalla vessanpesua. Välissä otin hörpyn. Pyykkiä ja tiskiä. Vaan näissä fiiliksissä ei tunnu Missään!
Illalla taas kyhnäystä ja juttelua, juttelua, juttelua. Ja kyhnäystä. Ja tieto siitä, ettei huomennakaan tarvitse herätä kelloon. Parasta.
Pientä positiivista kauhua ja jännitystä huomisesta. Siitä kerron sitten ensi kerralla..


14 kommenttia:

 1. Mulla tuli ihan tippa linssiin :D. Ihanaa <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa! Imuritanssin tajuan, mutta tuon cocacolaa en millään, mutta mitäs pienistä. Nauti täysillä tästä viikonlopusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Birgitta! Etkö sä ole kuullut niksipirkan ja kaikkien muiden hassujen vinkkien kautta siitä, kuinka cola on tehoaine wc-pöntön puhdistuksessa? Mä päätin kokeilla tätä, kun pöntöstä löytyy tummia jälkiä jotka ei lähde millään. Ei kloritella, ei soodalla, ei vc: kalkinpoistoaineella, ei millään! Tosin, ei lähtenyt colallakaan :-D
   Ja kiitos, ihanaa sunnuntaita sinne myös <3

   Poista
 3. Toivottavasti paniikkiasia meni hyvin <3

  Ihana postaus, nauti, sä olet ihan kaiken onnen ansainnut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana ♡ Paniikkiasia meni ihan ok, selvisin hengissä, kotiin, eikä mua edes kivitetty..

   Poista
  2. Kiitos sinä ihana ♡ Paniikkiasia meni ihan ok, selvisin hengissä, kotiin, eikä mua edes kivitetty..

   Poista
 4. Mää luin noi kaikki. Halusin ensin lukea ja kokea sun ikävämmät asiat, koska oma elämä on niin ikävää. Sitten luin päätteeksi tämän rakkauden täyteisen pläjäyksen, antaa uskoa omaankin tulevaisuuteen.
  Ihania kyhnäyksiä jatkossakin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Niina, voi kun voisin auttaa jotenkin.... Koita jaksaa!! Mä uskon parempaan Sunkin kohdalla!
   Kiitos!

   Poista
  2. Voi Niina, voi kun voisin auttaa jotenkin.... Koita jaksaa!! Mä uskon parempaan Sunkin kohdalla!
   Kiitos!

   Poista
 5. Ihanaa, että sulla on ollut noin mahtava viikonloppu! Joskus kotityötkin sujuvat kuin tanssi! Toivon tulevalle viikolle yhtä hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Ihana lukea ihanasta viikonlopustasi! Toivon, että alkanut viikko jatkuu yhtä hhyvänä ja kotityöt sujuvat jatkossakin tanssin tavoin.

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!