maanantai 10. huhtikuuta 2017

Jep

Ihan oikeesti Karma, voitko nyt lopettaa. Nyt. Just nyt. Mä oon erittäin tosissani. Tiiätkö, kun en mä jaksa enää yhtään enempää. Ihan ennen tätä päivääkin musta on tuntunut, että kyyneleet polttaa silmien takana ja rinnassa on musta möykky. Jäätävä työstressi ja Ihana-asia painaa. Ja toki se ainainen rahapula ja se, etten saa lääkkeitä ostettua. 

Mutta ei. Et sä vaan viitsi jättää mua rauhaan. Tänään pistit sitten lääkärin soittamaan mulle, että Papakokeessa on solumuutoksia. Ja samaan hengenvetoon, että sitä tutkitaan "varmaan vasta kesälomien jälkeen", koska jonot ja ruuhkat. Vittu. 

Ei pienen tytön pää kestä kaikkea. Jään vaan odottamaan, koska totaaliratkeaminen tapahtuu. 

Haista Karma paska. 


13 kommenttia:

 1. Ei varmaan lohduta, mutta suurin osa solumuutoksista on jotain ihan muuta kuin vakavaa, etenkin jos ne joutaa tutkimaan vasta lomien jälkeen. Häntä pystyyn vaan! <3

  VastaaPoista
 2. Minäkin sanon sen vee-sanan. Eikö tällaisessa tapauksessa kuuluisi päästä mahdollisimman pian lisätutkimuksiin, oon sitä mieltä.
  Mutta niinhän se menee, toivoo parasta ja pelkää pahinta. Kuitenkin tiedän muutaman kaltaisesi, jotka ovat saaneet lisätutkimusten jälkeen hyviä uutisia.
  Voimahaleja Sinulle Ihanainen ❤

  VastaaPoista
 3. Voihan p*rse, etten sanoisi!!!

  Ei se paljoa auta, mutta ajatuksia lähetän taas <3

  VastaaPoista
 4. Voi karma, saisi jo lopettaa!
  Minkä luokan löydös on kyseessä? Määräsikö lääkäri jotain lääkkeitä? Luokka II johtuu tavanomaisesta virustulehduksesta ja on yleensä täysin vaaraton. Luokka III todennäköisin aiheutaja on myös virustulehdukset (herpes, kondylooma), mutta siinä voi olla myös muu kuin virustulehdus syynä solumuutokselle. Jos löydös olisi ollut jotain muuta luokkaa, niin ei kai sellaista voisi kesälomien jälkeiseen elämään lykätä. Jos luokka olisi 4 tai yli, niin kannattaa vaatimalla vaatia päästä lisätutkimuksiin.

  Ota rauhallisesti! Ei välttämättä ole vielä syytä huoleen.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. No mut aatellaan silleen että jos olis jotain vakavaa niin tutkittais kyllä heti? Eiks niin? Kai?

  Epätietoisuus on pahinta, tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 6. Va helvete?? Miten niin tutkitaan vasta kesälomien jälkeen?! Hetihän se pitää hoitaa, ettei siitä mitään kummempaa muodostu. Hmm ja kolposkopiakin taitaa maksaa yksityisellä jotain 250 euroo ellei enemmänkin. Voihan nyt perse! Nyt kyllä tarvittais myötätuulta ja heti <3 <3

  VastaaPoista
 7. Oi ei, olipa kurja uutinen. Iso halaus täältä! ♥ Miksi ihmeessä muka tutkivat vasta kesälomien jälkeen? Tuohan on ihan kiusaamista ja välinpitämättömyyttä!
  Voisko sitten kuitenkin olla niin, että se muutos ei ole kovin vakava? Jotenkin vuosien syvistä kerroksista muistelen, että mullakin oli joskus joku tuommoinen, mutta se ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan mitään. Toivotaan, että ei ole syytä huoleen sullakaan! ♥

  VastaaPoista
 8. Kyllä nyt ottaa aivoon sun puolesta ja lujaa ottaakin! Kesälomien jälkeen! Ei hel.....! Eihän kenenkään pää kestä tota. Puhun kokemuksesta, olen itse sairastanut vakavan taudin ja jo muutaman päivän odottelu oli yhtä piinaa kun sairaus oli todettu, heti helpotti kun tiesi mitä ja milloin aletaan tehdä. Toivon sydämeni joka sopukalla, ettei sun kohdalla ole kyse mistään pahasta, paskamaisesta ja hoitoja vaativasta jutusta. Ja haistatan kyllä minäkin paskat sun karmalle, että osaakin koetella ja olla veemäinen, aaaaargh! Kun en muuten voi auttaa niin tsemppaan ajatuksilla ja kaukovoimalla! Kaikesta selvitään mistä voidaan selvitä, periksi ei anneta!
  Toivottavasti sulla on ystäviä joille voit räjäyttää pahan olosi ja saada tukea kurjassa tilanteessa. Asioista puhuminen auttaa, usko mua. Ja kannattaa kyllä olla itse yhteydessä tutkivaan tahoon, lyötävä korkkari tiskiin ja huudettava lujaa ettei voi olla totta heidän kiireensä ja ruuhkansa. Ei siitä ainakaan haittaa ole.
  Tsemppihalit Tuulilta

  VastaaPoista
 9. Voi ei, yritän lohduttaa, että ainakin kun mulla oli vastaavia muutoksia, niin ne ei olleet mitään ja olivat jo seuraavassa tutkimuksessa poistuneet. Ehkä ei lohduta yhtään, ja tiedän, että odottelu on tosi ahdistavaa.

  Niin ja karma on paska

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista ja tsemppaavista kommenteista <3 Tottahan se on, ettei pidä surra etukäteen, mutta kun...kyllä te tiedätte, ainahan sitä pahinta ajattelee.
  Nykyään ei käytetä edes noita 1, 2 jne luokkia, joista osaisi vähän ajatella, mikä on "tilanteen taso". Lääkärin kun pyysin suomentamaan latinanlitaniaansa, koin vastauksen vastaavan ei mihinkään ja välttelevän.
  Tuohon "jos olisi vakavaa, pääsisi nopeasti hoitoon"- juttuun en jaksa enää uskoa. Kuusi vuotta sitten mulla oli suuri kasvain ja tilanne oikeasti vakava. Terveyskeskus toimi esimerkillisesti, lääkäri jäi jopa ylitöihin että ehti kertoa mulle uutiset ennen viikonloppua jne jne. Silti sairaalaan pääsy kesti, kesti ja kesti. Monet viikot kesti ennenkuin oli ohutneulanäyte ja siitäkin sitten eteni hitaasti. Tammikuussa kävin ekan kerran lääkärissä ja kesäkuussa leikattiin. Loppuvuoden toivuin leikkauksesta, ennekuin pääsin töihin. Niillä ei vain OLE resursseja.
  Mutta joo, koetan aktiivisesti unohtaa asian. Toisinä päivinä onnistuu ja toisina ei. Olen koettanut keskittää ajatukset lenkkeilyyn ja lenkkeillä niin kovaa, ettei jaksa edes ajatella. Yöt on katkonaisia ja näen pahoja unia.
  Ei voi kun odottaa. Tai edes odottaa, että kanta.fi:hin tulee patologin lausunto, jota voin sitten alkaa googlailla. Lääkärin puhelusta kun en tosiaan saanut muuta tietoa kuin että jotain häikkää on ja lähetteen laittaa...
  Näillä mennään.

  Kiitos ihanaiset tsempeistä!

  VastaaPoista
 11. Kyllä sua nyt koetellaan ihan liiaksi asti. Aivan älytöntä tuo, että tutkitaan kesälomien jälkeen. Toivotaan nyt kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että pääset jatkotutkimuksiin jo aiemmin. Odottaminen on täyttä tuskaa kaikessa ja terveystilanteissa erityisesti. Halaus täältä! Voimia!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!