tiistai 3. lokakuuta 2017

Avainsanat

On tässä ollut kaikenlaista.
Piti oikein lukea, mitä viimeksi olen kirjoittanut. Siellä näköjään olen ollut menossa treffeille. Ne menivät hyvin. Monta, monta kertaa on nähty sen jälkeen ja huomenna taas. Edetään ja tuntuu hyvältä.  Silti, se takaportti on auki koko ajan. Skeptikkokyynikko minussa haraa, mutta sydän hymyilee. Ehkä nuo kaksi ovat tässä kohtaa ihan hyvä pari. Eteenpäin,  mutta varovasti. Kaiken jälkeen, mulla on lupa olla skeptinen ja kyyninenkin. Se menee ohi kun aikaa kuluu ja tapahtumat ehkä todistavat asioiden voivan mennä myös toisin.
Viime kuuhun osui monta huippukivaa asiaa. Erilaisia asioita ja juttuja ja ihmisiä, joiden kanssa on kivaa ja nautinnollista. Ja mitä paikkoja!  ♡ Kiitos universumille syyskuusta! ♡ Rakastin sitä! ♡
Toki väliin mahtui sitä tylsääkin, mm. edellisessä mainittu näytteidenottojuttu. Sen piti olla "tavallinen" homma, mutta muuttuiki n sitten paikan päällä suuremmaksi. En mä tarkemmin valota, mutta synnytykseen verrattava tapahtuma, näytteitä kolmesta eri kohdasta ja hoitaja vahtimassa, etten pökrää. Lattia kuin teurastuksen jäljiltä. En suosittele! Mutta mä selvisin. Vielä kun saatais puhtaat paperit niin olis varsin jees! Sitä joutuu vielä odottelemaan..
Töissä on stressaavaa. Todella stressaavaa.  Kaikkea vedetään niin äärimmilleen,  että kohta tapahtuu räjähdys. Pieniä poksahduksia on ollut jo näkyvissä, sairaslomat lisääntyy ja kaikki ovat vuorollaan tai yhtäaikaa kireitä kuin viulunkielet. Tuntuu, ettei ihmisten voimia, jaksamista ja sietokykyä muetitä enää yhtään.  Vain raha puhuu. Myös nuoremmat ja terveet ovat puhki. Pakko myöntää että työmotivaatio on hakusessa. Sellaisia sammakoita on pomon suusta päässyt ja uusia ihmeellisiä  sääntöjä  on lätkitty.
On vilu. Syksy näyttää hirmuisen kauniilta, mutta ei tunnu. Mä olen palelija. Liika lämpö tekee silti hallaa, laittaa särkemään. Täytyy tasapainotella ja vaan pärjätä. On kuitenkin paljon asioita joista olla onnellinen ja kiitollinen. Hetkistä nauttiminen ja asenne, siinä ne mun hyvän elämän avainsanat.

11 kommenttia:

 1. <3 Puhaltelen täältä suotuisia syystuulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! ♡ Sulle myös, kohta sut napataan! Niin työ- kuin ♡-rintamalla.

   Poista
  2. Kiitos!!! ♡ Sulle myös, kohta sut napataan! Niin työ- kuin ♡-rintamalla.

   Poista
 2. Onpa sinulla ollut tapahtumarikas syyskuu ja ikäviäkin juttuja on mahtunut mukaan. Ei nuo näytteenotot koskaan ole niitä mukavampia tapahtumia ja varsinkin se jännitys, joka niistä seuraa.
  Tässä vaiheessa toivottelen tsemppiä lokakuulle ja yhtä mukavia tapahtumia kuin syyskuullekin mahtui! Peukut pystyssä puolestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Onneks kiva kumoaa aina tylsyydet, eli voiton puolella ollaan. Oikein mukavaa lokakuuta sullekin!

   Poista
  2. Kiitos Sari. Onneks kiva kumoaa aina tylsyydet, eli voiton puolella ollaan. Oikein mukavaa lokakuuta sullekin!

   Poista
 3. Auts, nuo työrintamakuviot kuulostaa väsyttäviltä ja stressaavilta. Tsemppiä ja jaksamista! <3 (Ja mistäs sitä tietää, vaikka joskus löytyisi joku inhimillisempi paikka?)

  Leppeitä syystuulia ja sisäistä valoa lokakuuhun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula:) Sepä se, ikinä ei voi tietää... Ehkä nämäkin siitä pikkuhiljaa.
   Paljon iloa ja valoa sullekin!

   Poista
  2. Kiitos Tuula:) Sepä se, ikinä ei voi tietää... Ehkä nämäkin siitä pikkuhiljaa.
   Paljon iloa ja valoa sullekin!

   Poista
 4. Tilanne töissä kuulostaa raskaalta. Olisiko teillä siellä luottamusmiestä tai jotain muuta tahoa, joka pystyisi käymään työnanatajan kanssa keskusteluja tilanteesta? Tsemppiä.

  Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka, samoin sinne! Kaikki, mitä tapahtuu, on lähtöisin 'ylhäältä', eli pullikointi on turhaa. Liika elämöinti on vain entistä suurempi uhka töistä potkimisele. Valitettavasti näin, kun vain rahalla on väliä :(

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!