keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Etsintäkuulutus!

Innostukseni on kateissa. Pahasti! Kerrothan,  jos näet vilauksenkaan siitä! Tai anna ainakin vinkki, mistäpäin sitä voisi etsiä.
Tuntomerkit: asia, joka saa posket punoittamaan, hymyn huulille ja kivat asiat purskahtelemaan aivoissa. Se saa myös kampeamaan ylös sohvalta ja tekemään jotain.
Tulevan suunnittelu on myös yksi innostuksen tunnusmerkki.
Se tyhmä tyyppi, eli innostuksen vastakohta lamaannus, on varmaan pistänyt innostuksen johonkin piiloon, mistä se ei pääse omin avuin pois. Mun täytyy löytää se ja omat keinot on vähissä! Tai oikeastaan ei edes vähissä vaan niitä vaan ei ole.

Huh.

10 kommenttia:

 1. Voi, tänne se ei ainakaan ole lennähtänyt ... valitan! Lähettäisin kyllä heti osan sulle takaisin, jos olisi <3

  Koitetaan jaksaa. Gnjääh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Gnjäähjäillään niin kauan kun se kestää..

   Poista
 2. Mä niin uskon, että se tulee ihan sun aitoudesta sitten kun aika on valmis. Tauot on ihan OK ...sussa vaan on niin paljon omavaloisutta, että se tulee esiin ennemmin tai myöhemmin. <3<3<3

  VastaaPoista
 3. Ehkä se innostus on lentänyt hetkiseksi etelän aurinkoon keräilemään voimia ja lehahtaa pian takaisin? Uskon, että näin on käynyt omallekin innostukselleni... Ehkä niillä on joku joukkotapaaminen Espanjan aurinkorannoilla. Voisivat kyllä jo tulla takaisin!
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla! Kutsutaan ne topakasti takaisin, ehkä ne uskoo :)

   Poista
 4. Taru kirjoitti todella hyvin. Välillä tulee taukoja, eikä innosta mikään. Jonain hetkenä, ehkä jo tänään, pieni asia herättää ensin vain huomion paremmasta ja myöhemmin olotila kasvaa taas innostukseksi. Sun sisällä asuu kuitenkin se sama ihana Helmi kuten aiemminkin :)

  Oikein hyvää sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Birgitta. Kiitos tästä, mä kovasti koetan uskoa tähän! <3

   Poista
 5. Minusta Innostus on vähän kuin mikä tahansa arkinen asia. Jos sitä yrittää väkisin saada pintaan, se muuttuu vaikeammaksi. Anna sille aikaa, niin kyllä se sieltä tulee yhtä varmasti kuin kevään ensimmäinen auringonsäde. Jos muu ei auta, niin anna Lamaannukselle potkua persuuksille, ole vihainen ja sano, että et kyllä enää vie Innostukselta tilaa. Minulla ainakin joskus auttaa, kun en ole enää niin olosuhteille suostuvainen ja kiltti, vaan otan hetkeksi "kovat" käyttöön. Uskon, että sinulla on omat keinosi. Suosittelen Toni Wirtasen "Valot pimeyksien reunoilla" tsemppilauluksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KokoNainen! Kyseistä tsemppibiisiä on käytetty paljon, samoin kuin koko Tonin ja Apiksen repertuaaria <3 Kiitos :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!