torstai 1. helmikuuta 2018

Hyvää ja huonoa

Blogissa jos toisessakin on kiertäneet nämä 3hyvää/3huonoa -jutut, johon minutkin on haastettu. Kiitos Tuula! 
Menen ehkä siitä kohtaa mistä aita on matalin (tai jo kokonaan kaatunut) mut haittaakse?

Kolme huonoa asiaa tällä hetkellä mun elämässa:
1. Terveys. 
Se saamari kun vaikuttaa kaikkeen. Ihan kaikkeen. Jaksamiseen, töissä käymiseen, olemiseen, nukkumiseen. 
2. Työ
Viimeisen vuoden aikana kaikki on muuttunut huonompaan suuntaan. Sanotaanko nyt ympäripyöreästi näin, että joustamattomuus, sanelupolitiikka, asioista vaikeneminen jatkuva säästäminen ja epävarmuus hajottaa meitä kaikkia.  Töihin on todella kurja mennä. Työ on mielessä ja unissa koko ajan.
3. Raha
No, ainakin vakilukijat tietävät. Kolikoilla koetetaan elellä. 

Entä sitten ne kolme hyvää?
Kolme ei ehdottomasti riitä. Jos mä jo alussa aloin oikoa, niin on varmaan ihan okei, että tässäkin rikon sääntöjä. Katotaan,  montako tulee!
1. Läheiset. Mä olen niin onnellinen siitä, että mun muksut haluaa olla ja tehdä asioita mun kanssa, kertovat asioistaan ja luottavat.  Ja arvostavat sitä, että mutsi ei ole semmonen 'vanha ja tylsä'. Mitä tuo ikinä sitten tarkoittaakin.  Meillä on kivaa yhdessä. Nykyään joukoon liittyvät myös tyttö- ja poikaystävät.
Mulla on ystäviä joiden kanssa palataan siihen mistä viimeksi jäätiin. Arki ja sen kuviot ei anna mahdollisuutta usein näkemiseen, mutta aina ollaan läsnä. Jos ei muuta niin virtuaalisesti.
Äiti. Paras maailmassa. Meillä on samanlainen suhde kuin edellä mainitsin omistani.  Ihan parasta! 
2. Rakkaus
On hyvä olla. Multa ei vaadita mitään, voin olla just oma itseni. Mua ymmärretään ja pidetään hyvänä. Kestetään mua. Ja mä haluan tehdä sitä samaa. Yhtä höpsöjä ollaan. Näkisittepä joskus piilokamerasta :)
3. Jostain kumpuava positiivisuus. Jostain se vaan aina tulee, vaikka päivät on aikamoista selviytymistä. Aika paljon ylimääräistä taakkaa on harteilla, mutta jotenkin sitä vaan jaksaa kun on pakko. Tai ehkä just siksi sitä osaakin.
4. Aito kyky nauttia/haltioitua pienistä asioista. Aito kiitollisuus saaduista yllätyksistä joita välillä putkahtelee. 
5. Halu auttaa/ilahduttaa muita. Siitä tulee niin kiva olo myös itselle!!! Tätä olen koettanut hillitä oman jaksamisen vuoksi.
6. Toivo.
Edelleen mä uskon että mun terveys kohenee jossain kohtaa, jotenkin. Edelleen mä uskon etten elä kädestä suuhun ja sen alle koko ikääni.
Edelleen mä uskon että voin vielä tehdä töitä vihaamatta sitä. 
7. Haaveet
Ihan hassuja haaveita, mutta kyllähän ne voisi onnistua..Pitäisi vaan uskaltaa ja tehdä asian eteen jotain. No, ehkä mä eilen otin pienen askeleen uskaltautuessani kysymään neuvoa. 
8. Musiikki.
Henkireikä. (Siitä huolimatta että keikan jälkeen olen entistä kipeämpi ja luultavasti aamulla pitää herätä töihin)  Yksi keikka jo takana ja toiseen liput taskussa. Parasta. Olen kiitollinen työpaikan kylddyyriseteleistä <3


Hei, olishan näitä! Ehkä mä kuitenkin säästän teitä lopuilta..

Helmikuu. Ollaan taas lähempänä kesää!

6 kommenttia:

 1. Niin kiva postaus ja ihana sinä <3!

  VastaaPoista
 2. Kesää ja lämpöä odotellessa, täälläkin <3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja ihanat hyvät jutut <3 (Ja niin symppaan noissa huonoissa...)
  Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
 4. Upea hyvät -listaus. Suhteet läheisiin, toiveet ja musiikki, niistä minäkin kampean parempaa olotilaa.

  Kaikkea hyvää sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Ihana, että hyviä asioita löytyi noin paljon enemmän kuin huonoja. Elämään vain kuuluu niitä huonojakin puolia, muutenhan emme osaisi nauttia niistä hyvistä. Ihanaa helmikuuta!

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!