tiistai 13. helmikuuta 2018

La-ti

Lauantaina
Tein töitä. Kotimatkalla poikkesin kauppaan ja ostin itselleni pakastepizzan ruuaksi, en jaksanut ajatella yhtään mitään muuta. Makasin sen kolme tuntia minkä olin kotona, sohvalla ja koomailin. Telkasta tuli jotain, en muista mitä. Kaukosäädin oli liian kaukana, en jaksanut nousta edes sitä hakemaan, vaikka tiesin Tanhupallon hurmaavan toisella kanavalla. Siirryin yhdeksältä sänkyyn nukkumaan.

Sunnuntaina
Heräsin kelloon 4.50. Aamutoimet, varavaatteet kassiin, automatka ja töihin.
Töistä päästyäni suuntasin suoraan kullan luo. Mua odotettiin teen ja laskiaispullan kanssa. Leikin nukkeleikkejä ja hihittelin sisäisesti viisivuotiaan ajatuksenjuoksulle. Hyvin on päässyt unohtumaan :) Omistani nuorin oli liki 13 vuotta sitten tuon ikäinen. Sujuvasti käänsin leikit niin että mun ei tarvinnut liikkua. Sattui liikaa. Jäin 'kotiin' kun lapsi lähti kyytimiehensä kanssa. Kun en vaan jaksanut.. Loppuilta lempeää kyhnäilyä kyytimiehensä palattua, haukottelua, särkylääkettä, väsynyttä juttelua. Iltapalaksi mansikoita ja mustikoita jäätelöllä. Nam!  Nukkumaan ennen kymmentä.

Maanantai
Heräsin hetkeksi heippasuukkoon kuuden maissa. Jatkoin unia vielä kolme tuntia. Yhteensä siis ~11 tuntia unta. Omanlaistani, heräilenhän useasti liikkumiseen joka koskee, mutta onneksi nukahdin nopeasti uudelleen. Täysin hiljainen talo helli minua. Pääsin mukaan tietynlaiseen testiin ja kiinnitin itseeni mittarin. Nyt sen olemassaolo tulisi unohtaa :) Päivitin vähän kalenteria, viestittelin ja sovin mukavia asioita. Koetin tietoisesti olla hyvin rauhassa ja relata. En tehnyt mitään. Nukuin tunnin päikkärit. Illalla kyhnäilin 
ja söin marjoja. Nukkumaan klo 22. 

Tiistaina
Heräsin kelloon 6.30. Aamusuukot ja ajelu töihin. Omassa kodissa olen illalla kuuden aikaan. Ystävänpäiväyllätys jää rakkaan luo odottamaan huomisaamua. 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä kerron sitten kun testi on ohi ja mittaukset analysoitu :) Minustakin on kiintoisaa!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, kaikesta huolimatta <3

  Ihanaa ystävänpäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, fifti-silti ;) Kiitos, samoin sinne <3

   Poista
 3. Voi kun nuo kivut vielä saisi taiottua pois, niin kuulostaisi aikas täydelliseltä.
  Kivaa loppuviikkoa ja myös tulevaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Vaikuttaisi niiiiiiiin moneen asiaan.. Samoin sulle sinne :)

   Poista
 4. P.S. Kiitos PALJON kirjeestäsi. Sepä vasta ilahdutti. <3

  VastaaPoista
 5. Kuullosti hyvältä paikalta levätä ja antaa leikinkin käydä mielessä.

  Oikein hyvää tätä viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!