perjantai 30. maaliskuuta 2018

Herttileijaa!

Tiistaina oli ihan hirrrrveen hyvä päivä! Sellainen, että illalla meinasin leijua -tai oikeastaan pompsahtaa- katosta läpi. 
Sekin jo, että mulla oli takana hyvä ja onnellinen, lokoisa viikonloppu  mukavine "lapsiaktiviteetteineen" ja että heräsin rakkaasta kainalosta.
Ajelin kotikaupunkiin palaveriin ja olin siellä ihan että whaaaat, niin hyviä uutisia mä kuulin. Jäin monttu auki lääkärin tomeruudesta. Ei tarvitse moneen toviin miettiä töihinmenoa. Ja sittenkin vielä kaikkea muuta hyvää tuon päälle
Tästä kaikesta pöllämystyneenä ajelin toiseen, vähän erilaiseen palaveriin ja yllätyin sielläkin. Vaikka mulla oli isoja ennakkoluuloja -jotka olin kyllä päättänyt selättää- olin iloisesti yllättynyt. Herran pieksut sentään! Nyt mä vasta olenkin kiinnostunut, motivoitunut ja kaikkea sellaista. Voi kun, voi kun... ! 
Nämä molemmat meni niin hyvin, että mulla oli suurinpiirtein maailmanvalloittajan olo. Teki mieli röyhistellä ja ihan vaikka mitä. Lallatteluksihan se meni ja illalla oli pakko käydä vielä vähän kaatamassa jäävettä päähän ja kävelemässä, pompsahtelemassa ja purkamassa innostusta. Ja ihan vaan siksi, että olo oli kuin maailmanvalloittajalla. Menee kakkonen syteen tai saveen, on mulla turvana kuitenkin tuo ykkönen. Ihan loistavaa. Voi jehna! Samperi, tää muuttuu tästä oikeesti vielä paremmaksi, wuhuu!!!

Semmosta huisin mukavaista,  herkkumaista ja lököäkin pääsiäistä sulle toivon! 9 kommenttia:

 1. Olen niiin iloinen sinun puolesta! Hyvää pääsiäistä ja suotuisat tuulet jatkukoot... :)

  VastaaPoista
 2. Hengessä mukana <3 sä ansaitset kaiken hyvän!!!

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia! Olen onnellinen puolestasi!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä, mitä ikinä se sit onkin <3

  VastaaPoista
 5. Nyt veti kovasti suupieliä kohti korvia. IHANAA. Oot niin ansainnut kaiken hyvän. Pistetään vielä vähän bonuksia siihen päälle.
  Siellä alkaa olla taas se sellainen entinen Helmi paikalla.
  Ja tyst... Nyt ei mietitä yhtään, että mitäs jos....

  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos KokoNainen, Marjaana, Kepponen, Birgitta Iive ja Katri!! Ihana, jos sain teillekin vähän ilostusta :)

  VastaaPoista
 7. Vauuuu, kun kuulostaa hyvältä ja ennen kaikkea toiveikkaalta! Kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!