maanantai 4. kesäkuuta 2018

Kynsivä hortoilijaTuo typerä sairaus on päättänyt tänä keväänä iskeä myös kynsiin. Ensimmäistä kertaa. Kuvan kynnet ovat vielä aika hyvät, tuosta ne lisää kellastuvat ja näyttävät ketjupolttajan kynsiltä. Ällöttävä yhtälö ihmisellä, joka työnsä vuoksi ei voi käyttää kynsilakkaa.  Nyt saikulla tosin ei ole sitäkään murhetta! 
Olin iloinen, että olin säästänyt joululahjaksi saamaani lahjakorttia, jolla kävin laitattamassa itselleni kestolakan. Kelpaa taas muutaman viikon ihailla. So happy! Lahjakortista  jäi vähän ylikin ja ylipuhuin itseni hommaamaan lopulla silmänympärysvoiteen. Kohta oon varmaan ihan ry-py-tön!  
Eipä sillä, en ole kyllä ryppyjentutkiskelijatyyppiä, ne tulee jos tulee. 

Viime päivinä olen hortoillut urakalla. Mutta  Siitä lisää sitten ensi kerralla..

6 kommenttia:

 1. Oi kurjuus, että tauti voi tunkea kynsiinkin asti :( Onneksi just nyt saat käyttää kynsilakkaa, ja ihana tuo lahjakortti. Joskus pieni hemmottelu on niin paikallaan.
  Iloa ja lempeyttä viikkoon! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä voi; ihoon, niveliin ja kynsiin. Enää iho multa ouuttuu ;) Tässä(kin) meni ihan nappiin lopulta. Lahjakortti siis. Kiitos Tuula, samoin sinulle!

   Poista
 2. Mä jotenkin olin ajatellutkin sut sellaiseksi ryppyjäkyttäämättömäksi. Mä olen kans, jotenkin vasta viime vuosina olen herännyt, että ihoa vissiin pitäis jotenkin hoitaakin ... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään kyllä sua :)
   En mä vaan oo sellanen. Ne tulee(tai on jo) kumminkin ja kaikki me vanhetaan. En mä myöskään perusta muodista tai merkeistä, enemmänkin siitä,mikä miellyttää omaa silmää (ja rahapussia). Mutta onneksi on niitäkin joille se on on intohimo ja harrastus! Kuljettais vieläkin muuten oravannahoissa :) Ja miks pitäis vaikkapa kuuskymppisenä näyttää nelikymppiseltä?

   Poista
 3. Kiva, että sait pientä hemmottelua :) En minäkään kanna huolta rypyistä, tulee mitä tulee ja niillä mennään.

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!