perjantai 2. marraskuuta 2018

Kuis täs ny näin kävi?Tuntuu seesteiseltä. Kovin seesteiseltä siihen verrattuna, mitä on ollut. Vuosia. En tiedä, onko ajatusmaailma muuttunut niin kovin, vai mikä "mättää", mutta olo on jotenkin rauhallinen ja tyytyväinen. On työ, paljon uutta, mietittävää ja oppimista. Asiat tulee uniin ja pää käy asian suhteen vähän kierroksilla. Tuntuu, että ajatukset on töissä koko ajan. Lienee normaalia tässä tilanteessa. Loppunee aikanaan. On tuleva koulutuksen alku ja paljon kysymysmerkkejä. On tavallisia arkipulmia, kiirettä ja aikataulutusta. On vierailuja ja hiljaisia viikonloppuja ja erittäin eläväisiä ja lapsekkaita viikonloppuja velvollisuuksineen. On huolta rakkaista ja ikäväkin.. Silti, joku tyyneys ja rauha on muuttanut minuun.  Hyvä olo. Asiat tapahtuu kun ne tapahtuu, ei ole pitkässä juoksussa kiire, voin odottaa. On aikaa hymylle, puuhastelulle ja kaikenlaiselle. Ei tarvitse hötkyillä. Olen tyytyväinen vähään, en muista kaivata uusia vaatteita, messuja tai juhlimista. Nyt on hyvä täällä, omassa pesässä, töissä, missä milloinkin. Nautin siitä, ettei mun pidä oikeastaan mitään. Tulen onnelliseksi metsälenkistä tai siitä, että saan aamukahvit sänkyyn. Tai siitä, että "varalapsi" kiipeää syliin. Tai haluaa kampaavan tukkansa ennemmin kuin isin ;) Yhtäpaljon nautin siitä, kun se lapsekas elämä siirtyy hetkeksi sivummalle ja saadaan olla kahden, nukkua, hiippailla yökkärissä tai lähteä johonkin tai ulos puuhommiin. 
Voihan se olla, että tästä taas olot muuttuu johonkin suuntaan, mutta nyt tuntuu tältä.
On vaan niin hyvä olla.

En tiedä, olenko muuttunut tylsäksi vai onko draama se, joka lukijoita houkuttaa? Nyt, kun jonkin aikaa asiat ovat olleet hyvin ja elo on aika seesteistä, ovat lukijatkin liki puolittuneet. Toki, olen itsekin vähentänyt kommentointia blogeihin, se tekee luonnollisesti osansa, mutta silti. Ihmetyttää vähän. Aion silti päiväkirjamaisesti päivittää, ihan itseäni varten. 
Huomaan muutoksen itsessänikin. En oikein jaksa enää seurata blogeja, joissa mainostetaan asioita ja saadaan niistä hyötyä. Jollakin tapaa en jaksa luottaa siihen, että kaikki ne ylisanat ovat totta. Luen mielummin ihmisten arjesta, tapahtumista ja mielipiteistä; Elämästä. Onneksi näitäkin löytyy, eli jokaiselle on jotakin. Jos sinulla on vinkata kiva elämänmakuinen blogi, niin anna kuulua, käyn mielelläni lukemassa silloin kun lököilytyttää.

Ihanaa, että on viikonloppu!! Olenkin jo aika puhki. Ja muistan nauttia siitä, että mullakin on nykyään Onni nimeltä vapaa viikonloppu. Osaan todellakin arvostaa kahta peräkkäistä vapaata. Ilove it! <3 


18 kommenttia:

 1. Sun seesteinen ja hyvä olo huokuu tänne saakka. Ja kun itsellä aika samanlainen olo, niin se on ehkä vielä helpompaa tuntea. Näin on hyvä just nyt ja nautitaan tästä. Mitä tulevaisuudessa tai joskus on, se on sitten sen ajan asia. Me ollaan molemmat aikamoisen mankelin läpi käyty, joten nämä tunteet olkoot oikeutetut just nyt.

  Näyttäis siltä, että meistä tulee sitten kummastakin myös samaan aikaan opiskelijoita. Sulla taitaa alkaa vähän aikaisemmin. Täällä yliopistojen lukukaudet alkavat hassusti huhtikuun alussa eli se on itselläni tähtäimenä.
  Sitten ollaan ikään kuin taas samassa veneessä. Jännittävääkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan nyt!
   Jännää on ja ihan hassua, innostavaakin! Kaikki on vaan loksahtanut jotenkin paikoilleen ja se on ihanaa!
   Hyviä viboja sinne jatkossakin♡

   Poista
 2. Mie kyllä luen vaan aina samat blogit, oli niissä draamaa tai seesteisyyttä. Sun seesteisyydestä olen kyllä vaan iloinen! Nimenomaan mielenrauhasta, mikä sulla kuulostaa olevan. Usko pois, asuinpaikkakin vaikuttaa tosi paljon siihen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, asuinpaikallakin -ja tyylillä, on vaikutusta.

   Poista
 3. Mä luulen, että nyt on sun vuorosi (paitsi loistaa niin myös) nauttia <3

  Nauti siitä, ihanainen!

  VastaaPoista
 4. Tämä seesteisyys ja olotila kertoo paljon siitä miten hyvin olet selvinnyt menneistä ajoista. Kuulostaa tosi hyvältä ♥.

  Itselle tärkeiden asioiden löytäminen tarkoittaa joskus (tai ehkä paremminkin usein) sitä, että jotain jää vähemmälle. Samat asiat/ihmiset/tekemiset saattavat tulla joskus myöhemmin takaisin, mutta eivät samanlaisina.

  Minäkin nautin tästä viikonlopusta. Vauhtia taitaa piisata, mutta mieli on rento :D

  Superihanaa viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Näköjään täytyu vaan löytää ne Oikeat asiat ja osata sit luopua jostain. Ja nyt on nyt ja joskus sitten jotain muuta...ehkä.
   Rennosti vaan!!♡

   Poista
 5. Mä olen niin onnellinen sum puolesta <3 Nauti seesteisyydestä ja elämästä <3

  VastaaPoista
 6. Minä luen blogeja , jotka maistuvat elämälle. Elämään kuuluu kaikenlaisia tunteita.Sinä saat olla juuri selainen kuin olet, ja nyt nauti onnellisuudesta, rauhasta. Kuulisin mielelläni kommentteja omasta blogistani, kritiikkiäkin. Kirjoitan sitä huvikseni,tykkään kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissasi en ilekaan koskaan käynyt! Nyt en tiedä, oetko uusi kommentoija vai se Kirsi joka mulle toisinaan on kommentoinut. Jos olet niin en ole hiffannut, että sulla on blogi :-O vaikka mielestäni olen koettanut aina vastavierailla. No, oli niin tai näin, niin nyt tulen kylään! :)

   Poista
 7. Jopas meitä pohdituttaa samankaltaiset asiat... Armelias keski-ikä, se seesteinen ja tyyni (tyynehkö) kausi elämässä, onko se viimeinkin täällä?!

  Iloa ja valoa elämääsi täältä seesteisen toiselta reunalta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä ny näköjään vahvasti vaikuttaa ♡ Ihanaa, että sielläkin pysyy ja paranee!

   Poista

Ilahdun jokaisesta, pienestäkin, kommentista.. Kiitos ja Pus!